Frågor

Ar hallon en del av Telia?

Är hallon en del av Telia?

Telia har Halebop, Tele2 har Comviq, Telenor har Vimla och Tre har Hallon. Lågprismärkena använder samma mobilnät som de vanliga abonnemangen, men marknadsföringen riktar sig mer till unga, studenter och seniorer som vill hålla i plånboken.

Vem äger hallon mobilabonnemang?

Ägare: Systeroperatör till 3, som ägs till 60% av Hutchison Whampoa och till 40% av Investor. För pressfrågor: Är du journalist och vill komma i kontakt med hallon, skicka ett mail till [email protected].

Vem äger Fello?

Vi blir en del av Telia Den 1 september 2020 blev vi en del av Telia. Det är jätteroligt och vi hoppas att vi nu får större möjligheter att sprida Fello i Sverige och erbjuda tjänster som vi inte har haft tillgång till tidigare.

Är Halebop och Telia samma företag?

2001 förvärvades bolaget av Telia och i mars år 2002 lanserades Halebop kontantkort. Den 1 april 2003 övergick Halebop till att vara ett varumärke med ett eget tjänsteutbud i Telia Sonera-koncernen, det är alltså inget dotterbolag.

Är hallon en del av 3?

På måndagen lanserade operatören Tre ett nytt lågprismärke med namnet Hallon. Hallon, som använder 3:s mobilnät, har ett koncept som skiljer sig en hel del från traditionella abonnemangsmodeller.

Vem delar hallon nät med?

Det betyder att om du bor i en stad är chansen stor att du kommer att ha god täckning oavsett vilken mobiloperatör du väljer. Hallon är en mobiloperatör som har blivit alltmer populär och som använder sig av tres mobilnät.

Är Fello Telia?

Från och med den 1 juli förvärvar Telia mobiloperatören Fello AB och dess hela verksamhet. Affären innebär att Telia kompletterar och utökar produktportföljen inom ett nytt segment. Fello AB, som startade 2013, har haft ett långt samarbete med Telia som nätleverantör.

Har Fello samma täckning som Telia?

Ja, Fello och Halebop har samma täckning – i Telias mobilnät.

Vad är skillnaden mellan Halebop och Telia?

Halebop. Halebop använder Telias nät och lägger inte på någon anslutningsavgift för nya kunder. Den surf som inte används kan sparas till nästa månad och upp till 50 GB surf i månaden kan användas inom EU.

Är Halebop bättre än Telia?

Halebop använder Telias mobilnät som är bäst i Sverige Täckningen är bra över i stort sett hela landet, men det är framförallt i norra Sverige som skillnaden mellan Telias täckning och andra operatörers mobilnät är som störst.

Vem är hallon dotterbolag till?

Varmt välkommen till forumet & till oss på hallon! Jag hoppas verkligen du kommer bli nöjd med oss som din operatör. Precis som du är inne på, så är vi ett dotterbolag till Tre och vi har ett annat fokus än vad Tre har. Vi erbjuder inte vissa typer av tjänster för att just kunna hålla lägre priser.

Share this post