Populära

Vem ager hotell Rival?

Vem äger hotell Rival?

Rivals fastighet och verksamhet är sedan 2003 två helägda dotterbolag till Benny Andersson Produktion AB. Jesper Henryson är sedan 2017 vd i Hotel Rival AB. Caroline Eriksson är styrelseordförande i Hotel Rival AB och vd i fastighetsbolaget Rival AB. Hotel Rival är ett s.k stand alone-hotell dvs utan kedjetillhörighet.

Vem sköts på hotellet i Stockholm?

En 34-årig man sköts till döds inne på ett hotell vid Fridhemsplan på onsdagen. Enligt källor till DN är det ledaren för det kriminella Östberganätverket som har blivit ihjälskjuten. 34-åringen är den tredje brodern i samma syskonskara som skjutits till döds sedan 2013.

Vem blev skjuten hotell?

En man i 35-årsåldern har skjutits ihjäl i centrala Stockholm. Mannen sköts med flera skott då han vid lunchtid på onsdagen befann sig i en hotellreception. Skytten flydde på elsparkcykel och är fortfarande på fri fot, enligt Aftonbladets uppgifter.

Hur många tar rival in?

Rivals Salong är med sina 735 platser en omtyckt konsert, teater- och showsalong.

Vem sköts i Kungsholmen?

Enligt Expressens och Aftonbladets uppgifter är den påkörde mannen pappa till den gängledare i Östberganätverket som sköts ihjäl i en hotellobby på Kungsholmen förra veckan. De två männen, som är i 25-årsåldern, greps en dryg timme efter händelsen och anhölls under onsdagen misstänkta för mordförsök.

Vad hände igår i Stockholm?

Fylleri/LOB Berusad person omhändertogs i Tureberg. Skottlossning Från Skarpnäck fördes en allvarligt skottskadad man till sjukhus med ambulans. Misshandel En kvinna kontaktar polisen – mannen hon bor med misshandlar henne. Mord/dråp En person har anträffats avliden på en villatomt i Södertälje.

Vem är skjuten på hotell Fridhemsplan?

Inne i hotellreceptionen fann polisen en skjuten man. Den avlidne 34-åringen var en utpekad ledare för det kriminella nätverket i Östberga och hade blivit skjuten på nära håll. Han levde med skyddade uppgifter och hade bott på Hotel Fridhemsplan i flera dagar.

Hur många rum har Marina Plaza?

Samtliga 194 rum erbjuder gratis wi-fi, minibar samt LED-tv med digitalkanaler. Dessutom har gäster tillgång till bekvämligheter som rumsservice, hårtorkar och värdeförvaringsskåp.

Vad kännetecknar Helsingborg?

Helsingborg har sju stationsorter på landsbygden utanför centralorten: Kattarp, Ödåkra, Mörarp, Påarp, Gantofta, Vallåkra och Rydebäck. I befolkningen dominerar 70-talisterna samt deras barn och föräldrar. Gemensamt för befolkningen är att de flesta bor i villa.

Share this post