Allmänning

Hur mycket far man per Kakburk?

Hur mycket får man per Kakburk?

Med Kakservice generösa ersättning går minst 42% av försäljningspriset 60 kr per burk till laget, vilket fick lagen att se möjligheten att tjäna pengar för att förverkliga sina drömmar.

Hur mycket tjänar man per newbody paket?

Newbody säljer alla sina produkter i ett paket som kostar 150 kronor för slutkunden att köpa. På deras hemsida kan man läsa att skolklasser och föreningar kan tjäna 37 kronor i förtjänst per såld produkt av dessa 150 kr (senaste uppdaterat 23 Juni 2020).

Vad är direktköp newbody?

Newbody Family finns till för att hjälpa föreningar och skolklasser att uppnå sina drömmar. På den här webbshopen kan du handla direkt av någon av alla de grupperna som säljer just nu. Du får produkterna direkt hem och i snitt 25,5% av försäljningsvärdet går alltid till de som säljer.

Vad kan man göra för att tjäna pengar till klassen?

14 olika sätt att tjäna pengar till klassen

  1. Sälj ekologiskt kaffe genom Fikakassan.se.
  2. Sälj tandborstar med Tandborstkungen.se.
  3. Sälj kaffe & återanvändbara produkter genom Kaffekassan.
  4. Sälj kakor genom Kakservice.se.
  5. Sälj hushållsprodukter genom Tvättmästarn.se.
  6. Städa och tjäna pengar genom Stadasverige.se.

Hur mycket får man av kakservice?

Det är enkelt att sälja Kakservice goda produkter. Kunderna väljer bland välkända och populära produkter: knäckesticks, chokladbollar, kolor eller kakor. Förtjänsten är väldigt bra, hela 25 kr per såld burk.

Kan privatperson handla på Newbody?

Våra produkter kan man bara köpa genom föreningar, lag och skolklasser. Är du intresserad av att köpa våra produkter men känner ingen som säljer för tillfället går det såklart bra att handla online på vår hemsida.

Kan man köpa Newbody som privatperson?

Var kan jag köpa Newbodys produkter? Våra produkter kan man bara handla genom föreningar, lag och skolklasser. Är du intresserad av att stödja en förening, lag eller klass genom att köpa Newbody produkter hjälper vi dig gärna med att komma i kontakt med någon som säljer.

Share this post