Populära

Hur gar uttagningen till tv pucken till?

Hur går uttagningen till tv pucken till?

Reglerna för deltagaråldern har varierat lite under åren men idag 2016 är åldern för ett deltagande 15 år där vissa distrikt deltar även med yngre spelare. Vissa distrikt representeras av 2 lag då man anser sig ha så många bra spe- lare.

Vad gör en lagledare i hockey?

Lagledare för lag i SK Iron Hockey Lagledare ser till att allt utanför rinken fungerar. Lagledaren leder och fördelar arbetsuppgifter inom laget, vilket betyder att andra exempelvis föräldrar utför uppgiften och lagledaren kontrollerar att det fungerar/blir gjort. Lagledaren ska inte utföra alla arbetsuppgifter själv.

Hur gammal i TV pucken?

Regler. De deltagande spelarna ska vara högst 15 år, när turneringen inleds. Säsongen 2022/2023 innebar det ungdomar födda 2007 eller senare. I de deltagande lagen får högst 20 utespelare och 3 målvakter delta; under matchen får dock endast 2 målvakter vara ombytta.

Hur spelas TV-pucken 2021?

TV-pucken slutspel 2021 Flickor

Match Datum Arena
5-8 6 nov Billingehov B-Hall
S1 6 nov Mariehus Arena
S2 6 nov Mariehus Arena
7-8 6 nov Billingehov

Vart går TV-pucken 2021?

TV-pucken 2021 spelas i Mariestad och Skövde för pojkar och flickor födda 2006 eller yngre. Här nedan kan du se spelschemat för kvalmatcherna till TV-pucken och sedermera slutspelsmatcherna i november.

Vad innebär det att vara lagledare?

Att vara lagledare innebär att man är kontaktperson till motståndarna och svarar på inbjudan man får från motståndarlaget. Det är även bra om man kommunicerar med andra föräldrar i laget och ber dem om hjälp. Man kan behöva avlastning då man troligtvis inte kan vara på plats vid varje match.

När startade TV-pucken för flickor?

Stålbucklan kunde ses som flickornas motsvarighet till den anrika distriktsturneringen TV-pucken som spelats sedan 1959. Från och med hösten 2019 inkorporerades Stålbucklan i TV-pucken, vilket innebär att turneringen som spelades i februari 2019 blev den sista upplagan.

Vilka lag är kvar i TV-pucken?

TV-pucken 2021 spelas i Mariestad och Skövde för pojkar och flickor födda 2006 eller yngre. Här nedan kan du se spelschemat för kvalmatcherna till TV-pucken och sedermera slutspelsmatcherna i november. Den 4 november till och med den 7 november så kommer TV-pucken att spelas 2021, för både pojkar och flickor.

Share this post