Frågor

Har Twilfit gatt i konkurs?

Har Twilfit gått i konkurs?

När corona-krisen sedan slog till med full kraft mot hela den svenska handeln under våren har en rad klädbolag dukat under – men Twilfit har stått pall. Nu kommer beskedet att koncernen, med 55 butiker runt om i Sverige, lever vidare. Konkurshotet är avvärjt och rekonstruktionen ska avslutas.

Har Intersport gått i konkurs?

Sportkedjan Intersport stänger som en del i rekonstruktionen av bolaget tolv butiker. Orsaken är coranapandemins effekter på lönsamheten. Det skriver Göteborgsposten.

Vilka butiker har gått i konkurs 2020?

2020:s största konkurs, både sett till omsättning och antal anställda, var MQ Retail AB. Modeföretaget hade vid konkursen en omsättning på 1,3 miljarder kronor och 551 anställda. På andra plats kom TeknikMagasinet Sweden AB, med en omsättning på 859 miljoner kronor.

Vad har hänt med Twilfit?

Twilfit blir kvar i Sverige, men på vissa håll kommer butiker att slås ihop för att undvika dubbelplaceringar. Så kan man sammanfatta planerna för underklädeskedjan Twilfit, som nyligen togs över av den danska konkurrenten Change Lingerie.

Hur många anställda har Intersport?

Intersport Sverige består idag av drygt 100 butiker och 2 000 medarbetare. Intersport Sverige har de senaste åren lyckats vända en historiskt nedåtgående trend och hade under 2019 och i starten av 2020 en väl fungerande och lönsam affärsverksamhet med stor potential framåt.

Vad är det för fel på twilfits hemsida?

JAG HAR PROBLEM MED ATT ANVÄNDA ER HEMSIDA, VAD SKA JAG GÖRA? I vissa fall kan du behöva radera dina cookies (vilket är en liten oskyldig fil som är tillfälligt sprad på din dator för att vi ska kunna veta vem du är till nästa gång du besöker vår hemsida).

Hur är det att jobba på Twilfit?

Som första butiksarbete så lär man sig otroligt mycket om kundkontakt och hur man jobbar ute på golvet som säljare, Man får träffa mycket härliga kunder som kan ha sökt sig till Twilfit av olika anledningar. Trevlig personal som har lätt för skratt.

Share this post