Blogga

Vilka vann pa Postkodlotteriet?

Vilka vann på Postkodlotteriet?

Amelia Adamo tävlar för Hjärt‑Lungfonden. Mark Levengood tävlar för UNICEF i Postkodmiljonären. Erik Jerka Johansson.

  • Programledarnas favoritrecept. Daniel Paris blomkålspizza. Jespers gräddtårta. Magdalenas nyttiga smoothie bowl. Sandras vardagsmiddag.
  • Vilka vann i Grannyran?

    Postnummer 975 94 i Luleå vinner Grannyran i januari 2022. Nu ska hela 261 miljoner kronor delas mellan de jublande grannarna. Alla som bor i det vinnande postnumret och som har en eller flera lotter får vara med och dela på hälften av vinstsumman.

    Vad vill Postkodlotteriet när de ringer?

    Svenska Postkodlotteriet ringer oftast från: 0771225522 3 samtal.

    Vilka har vunnit en miljon i Postkodmiljonären?

    Det gör honom till den yngste miljonvinnaren någonsin i programmets historia. – Det känns fortfarande lite overkligt, säger han till Aftonbladet. Eric Forsyth från Linköping blev i lördagskvällens avsnitt av ”Postkodsmiljonären” den trettonde personen sedan starten 2005 att kamma hem miljonvinsten i TV4-långköraren.

    Vilka vann i Grannyran 2021?

    Mullsjö vann Grannyran i oktober 2021 Mullsjö vinner Grannyran i oktober och 116 miljoner ska delas mellan många lyckliga vinnare. Det är andra gången Mullsjö vinner Grannyran – förra gången…

    Vad ringer Postkodlotteriet från för nummer?

    När vi försöker nå dig via ett samtal så är det bara för att gratulera dig till vinsten! Och om du inte svarar när vi ringer för att gratta till en storvinst, brukar vi även skicka ett sms och förklara vilka som försökt nå dig.

    Vem vill bli miljonär livlina?

    En tävlande som är tveksam kan använda sig av ”livlinor” för att få hjälp med svaret: ”50/50” (två av de fyra svarsalternativen tas bort), ”fråga publiken” (publiken får svara med hjälp av mentometerknappar) och ”ring en vän” (deltagaren får ringa ett samtal som varar i högst 30 sekunder).

    Share this post