Frågor

Kan man ta ut pengar fran Lysa?

Kan man ta ut pengar från Lysa?

Lysa finns alltid med dig, oavsett om det är på datorn, surfplattan eller mobilen. Du kan när som helst sätta in eller ta ut pengar, helt gratis. För dig som privatperson är Lysakontot ett Investeringssparkonto (ISK). Under 2022 betalar du endast 0,375 % i skatt och slipper krångel med deklarationen.

När köper Lysa fonder?

Kom igång med Lysa Allt börjar med att du får ett investeringsförslag baserat på frågor om dig, din ekonomi och vilket mål du har med ditt sparande. När du sedan sätter in pengar på ditt Lysakonto så investeras de helt automatiskt efter din fördelning.

Hur mycket pengar förvaltar Lysa?

Lysa passerar 3 miljarder kronor förvaltat kapital Antalet betalande kunder har under 2019 vuxit med i genomsnitt 12 procent varje månad. Idag har Lysa fler än 23 000 kunder som har pengar på sina Lysakonton.

Är Lysa värt det?

Lysa har Tillväxtmarknader och Småbolag Lysa är hyggligt indexnära i sin förvaltning så skillnaderna i avkastning beror inte på att de försöker hitta rätt aktier. Det som däremot är en skillnad är att Lysas aktieportfölj är bredare än en globalfond och också innehåller en del tillväxtmarknader och småbolag.

När uppdateras Lysa?

Vi har själva investerat pengar i Lysas tjänster under februari 2020. Vårt eget omdöme kommer därför att uppdateras löpande.

När Ombalanserar Lysa?

För att bibehålla en effektiv förvaltning och en konstant risknivå övervakar Lysa kontinuerligt kundens investeringar. För att bibehålla en portfölj som är lämplig för kunden ombalanserar Lysa portföljen när den avviker från portföljens målallokering.

Är Lysa bättre än Avanza?

Lysa har lägre avgifter än Avanza Auto. Avgiften är viktig och även till synes små skillnader i avgifter spelar stor roll över tid. Avanza Autos totala avgifter är cirka 0,55 % per år. Lysas totala avgifter är cirka 0.30 – 0.41 % per år.

Share this post