Trendig

Far man ga fore i kon pa Liseberg om man har ADD?

Får man gå före i kön på Liseberg om man har ADD?

Den som inkommer med intyg kring sin diagnos (vilket alltså i nuläget cirka var tionde ungdom skulle kunna göra) kan få en stämpel som säger att han eller hon på grund av sin ADHD får gå före i kön till åkattraktionerna.

Hur många får Liseberg ta in per dag i vanliga fall?

Bland annat får Liseberg öppna för ett kraftigt begränsat antal per dag, runt 5000 gäster. En stor skillnad, endast 20% av besöksantalet en sommardag i parken ett vanligt år.

Vad gäller på Liseberg?

Premiär 23 april! Du behöver inte förboka med ett Lisebergskort, Lilla Guldpass eller Stora Guldpass, bara att dyka upp när du vill. Välkommen igen och igen! Köa smart! Här får du tips på hur du bäst använder våra virtuella köer.

Hur får man Ledsagarintyg?

Det finns inget officiellt, svenskt dokument som heter ledsagarintyg. Vissa kommuner utfärdar ledsagarintyg för sin anställda personal (som f ö för övrigt nästan aldrig får följa med på resor utanför kommunen, så de är ju inte med på nöjesparker om man måste resa en bit).

Vart kan man röka på Liseberg?

Rökning. Liseberg är en rökfri park (gäller även e-cigaretter), men på vissa platser (markerade med cigarettsymbol) är det tillåtet att röka.

Hur många får man ta in på Liseberg?

Liseberg i siffror 2019

Antal gäster park, helår: 3,0 miljoner
Antal gäster Halloween på Liseberg: 351 000
Antal gäster koncern: 3,3 miljoner
Omsättning: 1257 mnkr
Resultat efter finansiella poster: 199 mnkr

Hur många får Liseberg ta in?

I början av september meddelade parken att man köper tillbaka 14 000 biljetter, efter att parkens gäster klagat på att de inte uppfattat sina besök som smittsäkra. Man sänkte då maxtaket från 7 000 till 6 000.

Share this post