Rekommendationer

Ar keramisk lackskydd bra?

Är keramisk lackskydd bra?

Keramiska lackskydd skyddar mot yttre påverkningar, gör bilen mer lättvättad, har lång hållbarhet och ökar markant glansen. Keramiska lackskydd är överlägset det bästa som du kan skydda din bil med, utöver alla fördelar så får du även en otrolig glans och djup i lacken.

Vad kostar keramisk lackskydd?

Vidare har vi tre olika paket för keramiskt lackskydd, nämligen: Bronspaket: 1 stegs keramiskt lackskydd för 6 990 SEK. Guldpaket: 2 stegs keramiskt lackskydd för 7 990 SEK. Diamantpaket: 3 stegs keramiskt lackskydd och glasbehandling för 11 990 SEK.

Hur fungerar keramiskt lackskydd?

Keramiskt lackskydd är den senaste tekniken inom bilskydd. Det läggs på bilen i samband med polering. Man applicerar skyddet på alla bilens hårda ytor, plast, glas och fälgar inkluderat. Keramisk lackförsegling är en form av lackskydd som ger en väldigt hård yta på lacken.

Vad menas med keramiskt?

Keramik (av grekiska: keramos, krukmakarlera) betecknar såväl framställningen, som själva godsen av bränd plastisk lera, såsom lergods, stengods, flintgods, porslin med flera. Keramer är en grupp material som liknar keramik och inkluderar icke lerbaserade material.

Hur ta bort keramiskt lackskydd?

Lackskyddet slits (men mindre än vax) av tvätt, avfettning etc. Du tar alltså lätt bort det med en rejäl kallavfettning, tvätt och följande polering. Så kör du på med poleringsarbetet som om det inte fanns något lackskydd – det spelar inte detta fall ingen roll.

Kan man Lackförsegla bilen själv?

Visst kan du lackförsegla själv. Det är inte svårare än att polera om man bara är lite försiktig. Dom bästa lackförseglings medlen jag har annvännt är dom som AutoSmart har. Det man ska tänka på är att inte överdriva med förseglingen för det kan lätt bli flammigt om man har lite för mycke försegling.

Hur länge håller keramisk Lackförsegling?

Eftersom att keramiskt lackskydd står emot kem bra så kommer man inte kunna tvätta bort det, därför håller det som regel i flera år beroende på hur du tar hand om bilen.

Share this post