Populära

Har Inet forsakring?

Har Inet försäkring?

Ansvar för fel. Föreligger det fel som Inet AB ansvarar för, åtar sig Inet AB att avhjälpa felet genom reparation, omleverans eller i vissa fall att återbetala köpeskillingen.

Kan man betala med kontanter på Intersport?

Du som kund kan betala din beställning genom direktbetalning, faktura, kortbetalning eller kontobetalning via Klarna.

Kan man lita på Inet?

Inet är en butik som alltid levererar. För mina behov har dom ett bra sortiment med konkurrenskraftiga priser. Beställer jag en produkt i lager får jag alltid den dagen efter. Klockrent! Rekommenderas starkt!

Hur mycket tjänar man på Inet?

Marknadslönen för kundtjänst och support IT ligger 2022 mellan 27 000 och 35 000 kronor per månad vid en lägre svårighetsnivå. Vid en högre svårighetsnivå ligger marknadslönen mellan 35 000 och 41 000 kronor.

Hur returnerar man Gina Tricot?

Vi tillämpar 30 dagars ångerrätt som börjar gälla från det att du mottagit din beställning. Vi ber dig returnera varan till oss i bra skick. För att returnera eller reklamera varor loggar du in med ditt användarkonto på ginatricot.com och följer anvisningarna under ”Min sida”. I ditt paket medföljde en returetikett.

Kan man betala med kontanter på Stadium?

Som en självklar service till våra kunder, tar vi emot kontanter som betalning för våra varor & tjänster.

Har Intersport Klarna?

Intersport erbjuder även betalning mot faktura via Intersports samarbetspartner Klarna AB (”Klarna”), organisationsnummer 556737-0431. Vid val av faktura som betalningssätt har du som kund möjlighet att betala efter det att de beställda varorna har blivit levererade.

Har Gina gratis retur?

Du kan alltid enkelt göra en retur i någon av våra butiker utan kostnad. För att göra en retur i någon av våra butiker behöver du ha med dig varan du ska returnera samt ordernumret för beställningen.

Share this post