Trendig

Vad gor DeLaval?

Vad gör DeLaval?

DeLaval erbjuder service och ett brett utbud av tillbehör samt effektiva system för mjölkning, driftsledning, kyla, utfodring, utgödsling, ventilation och energiåtervinning. De är världsledande inom mjölkningsindustrin och bildar Tetra Laval Group tillsammans med Sidel och Tetra Pak.

Vad betyder Laval?

Laval kan syfta på: Laval (efternamn) – ett efternamn samt personer med efternamnet. Alfa Laval – svensk tillverkare av bland annat pumpar, värmeväxlare och separatorer. AB de Lavals Ångturbin – tidigare svensk tillverkare av ångturbiner.

Vem äger Alfa Laval?

Tetra Laval, som äger 29 procent av Alfa Laval ALFA +0,47% , kontrolleras av arvingar till Tetra Pak-grundaren Ruben Rausing.

Är Alfa Laval svenskt?

Alfa Laval i Sverige och Norden Bolaget är en del av en nordisk organisation i Danmark, Finland och Norge och har 200 anställda i de fyra länderna. Alfa Laval Nordic marknadsför produkter, system och service inom alla Alfa Lavals nyckelteknologier: Värmeöverföring, Separering och Flödesteknik.

Vad gör en separator?

Separatorn byggde på en enkel princip, nämligen centrifugalkraft som uppstår i en snabbt roterande behållare. Vid rotationen pressas de tyngre ämnena ut mot behållarens väggar medan de lättare samlas i mitten. På det sättet kan exempelvis vätskor med olika densitet separeras från varandra.

Vad betyder Alfa Laval?

Alfa Laval AB (före 1993 Alfa-Laval, med bindestreck) är en världsledande tillverkare av pumpar, ventiler, värmeväxlare och separatorer, grundat 1883 som AB Separator.

Vart grundades Alfa Laval?

1883Alfa Laval / Grundades

Hur är det att jobba på Alfa Laval?

På Alfa Laval anstränger vi oss alltid lite extra för att klara de allra tuffaste utmaningarna. Vår drivkraft är att skapa framgång för våra kunder, människorna och planeten. Du kan bara göra det genom att ha dedikerade människor med ett nyfiket sinne. Nyfikenhet är gnistan bakom goda idéer.

Share this post