Rekommendationer

Hur manga fot ar en IF-bat?

Hur många fot är en IF-båt?

IF-båt

IF-båt
IF-båt
Totallängd 7,87 m
Vattenlinjeslängd 6,03 m
Segelyta

Hur lång är en IF-båt?

Problemet med utrymmen är snarare att IF-båten är en riktig segelbåt och inte en flytande husvagn. En endast 26-fot lång, riktig segelbåt, där förmågan att bära segel mera baseras på en tung ballastköl och inte på båtens bredd och rörlig ballast i form av gubbar på railen, kan aldrig bli särskilt spaciös.

Vad står IF Metall för?

Industrifacket Metall, ofta kallat IF Metall, är ett av många fackförbund inom LO – Landsorganisationen i Sverige och har idag 306 000 medlemmar inom industrin. Förbundet bildades 2006 när Industrifacket och Svenska metallindustriarbetareförbundet slogs samman.

Vad förlorar jag på att gå ur facket?

Det första du ska vara medveten om är att om du går ur facket så kan du inte längre få hjälp av facket om en konflikt med arbetsgivaren skulle uppstå. Du förlorar också alla de försäkringar som du omfattas av genom facket. Det kan till exempel röra sig om hemförsäkring eller sjukförsäkring som ingår i fackavgiften.

Hur snabb är en segelbåt?

100,156 km/h är det nya världsrekordet för segelbåtar enligt World Sailing Speed Record Council. Det är första gången en segelbåt kommit över 100 km/h, enligt The Register. Rekordbåten heter Sailrocket 2 och kördes av Paul Larsen från Australien på Walvis Bay i Namibia.

Vad kostar en Folkbåt?

Mellan 80.000 och upp till 180.000 för en fräsch båt som har 10 år på nacken är hyggliga riktmärken. Danskbyggda båtar brukar ligga lite högre i pris än svenskbyggda.

Vad yrkande IF Metall?

Avtalet garanterar lägsta lön, lägsta semesterlön och rätt till extra ersättning vid övertid, vid arbete på obekväm arbetstid och mycket annat. Förutom kampen för bra kollektivavtal arbetar vi med frågor som rör trygghet på arbetsplatsen; allt från bra försäkringar och arbetsmiljö till att påverka politiker.

Hur beräknas Fackavgift IF Metall?

Medlemsavgift i IF Metall 2022 I genomsnitt är avgiften cirka 1,56 procent av din lön. Lägsta medlemsavgift per månad är 230 kronor och högsta medlemsavgift per månad är 633 kronor. På vissa arbetsplatser kan det tillkomma en klubb- eller försäkringsavgift på grund av lokalt förhandlade förmåner.

Share this post