Allmänning

Ar Asko bra vitvaror?

Är Asko bra vitvaror?

Alla produkter från ASKO har hög kvalitet, hållbarhet och är snälla mot miljön. ASKO har några av de bästa, mest hållbara och miljövänliga vitvaruprodukterna i världen. Typiskt för produkter från ASKO är den rena, enkla och naturliga skandinaviska designen med enkla och tydliga reglage och kontrollpaneler.

Är Asko kylskåp bra?

När du lastar in nya varor så höjs temperaturen lätt i kylskåpet men snabbkylningen motverkar det problemet. Utöver det har den har två grönsakslådor och ett utrymme för färskvaror. Som jag inledde så satsar Asko på den Skandinaviska stilrena, kantiga designen och jag tycker de lyckas väldigt bra med det.

Vem tillverkar Asko diskmaskiner?

Cylinda[redigera | redigera wikitext] Cylinda ibland även benämnt Asko Appliances är ett företag i vitvarubranschen som tidigare hade huvudkontor samt fabrik i Jung i Vara kommun i Sverige. I fabriken i Jung tillverkades torktumlare, tvättmaskiner och diskmaskiner.

Vem tillverkar Asko?

Startades 1950 2010 Asko Appliances får ny ägare: Gorenjo Group, Slovenien. 2012 I går fick 450 anställda beskedet att fabriken läggs ner. 2013 I slutet av juni nästa år tillverkas den sista vitvaran i Jung och tillverkningen flyttas till Slovenien.

Hur bra är Asko tvättmaskiner?

Oavsett om man väljer Asko eller Miele så får man en väldigt bra produkt som säkert håller länge. Det lutar åt att det blir en Asko, om jag hade haft möjlighet skulle jag dessutom investerat i en Asko professionell som både ser så mycket snyggare ut och tvättar mycket snabbare än vanliga tvättmaskiner.

Är Asko tvättmaskiner bra?

Askos tvättmaskiner är några av de bästa, mest hållbara och miljövänliga i världen.

Var tillverkas ASKO?

Viktiga år för ASKO Junga Verkstäder grundas. Den första finländska hushållsapparaten – ett kylskåp – tillverkas i Lahtis. Den första skivan tillverkas i Lahtis. Den första spisen tillverkas i Lahtis.

Är ASKO finskt?

Finska snickaren Aukusti Asko-Avonius grundade möbelgruppen ASKO. UPO-metallproduktion grundades, de tillverkade till exempel barnvagnar och stålbäddar. Första tvättmaskinen tillverkas av Karl-Erik Andersson i Vara.

Share this post