Ny

Hur lange haller en takbox?

Hur länge håller en takbox?

Glasfiber är även åldersbeständigt vilket gör att din takbox kommer ha samma fina finish och materialegenskaper under många år framöver. Sköter du din takbox på rätt sätt kan den hålla 30-40 år. En annan egenskap som skiljer takboxar av glasfiber från plastboxar är möjligheten till en högpolerad finish.

Kan inte låsa takboxen?

Om du tappat bort nyckeln till din takbox från Thule kan du köpa en ersättningsnyckel. Det fyrsiffriga numret är stämplat på låscylinderns framsida och skall se ut ungefär som N123. Numret är synligt även om takboxen är låst, och kommer att behövas för att säkerställa att du beställer rätt nyckel för ditt lås.

Hur många liter rymmer en takbox?

De allra flesta takboxar har enkla anordningar som du enkelt fäster i bilens takräcke, reling eller taklist. En takbox kan ge dig upp till 600 liter extra lastvolym.

Vad kostar en begagnad takbox?

Packline F Original 102 Svart – 600 L. Hämtas i butik. – Status skick: Mkt bra skick – Genomgången med 2 nyckar samt smörjda lås och bra gasdämpare. – Maskinpolerad – Ord nypris: ca 7500 kr – 6 månaders garanti!

Kan inte öppna takbox?

Jag har förlorat nycklarna till min takbox? Svar: Har du en Thule takbox är det första steget att du tittar på låscylindern som sitter i takboxen (OM det står något nummer!).

Hur mycket får plats i en takbox?

Packa inte tunga saker i takboxen Tänk på att maxvikten är inklusive hur mycket din takbox väger med fästen. Skulle maxvikten vara 100 kg och din takbox väger 25 kg, får du alltså packa max 75 kg. Försök välja så lätta saker som möjligt i takboxen och tyngre packning i bilens bagageutrymme.

Vilken takbox rymmer mest?

Testvinnare! SlideLock-systemet har separata låsnings- och öppningsfunktioner som låser locket automatiskt och indikerar när boxen är ordentligt stängd. Den framskjutna placeringen på taket gör det möjligt att öppna bakluckan maximalt för full åtkomst till bagageutrymmet.

Måste takboxen sitta i mitten?

När du monterar takboxen ovanpå takräckena ser du till att boxen hamnar mitt på taket för att undvika snedbelastning och krängingar vid hastiga svängar. Ett typiskt rookiemisstag är att man låter boxen sticka ut baktill och sedan förstör bagageluckan när man öppnar den utan att tänka sig för.

Share this post