Rekommendationer

Hur far man bort kajal?

Hur får man bort kajal?

Applicera ansiktsvattnet på en bomullspads och dra den försiktigt utåt mot tinningen. Upprepa tills all makeup är borta!

Kan man ta bort smink med vatten?

Skölj med kallt vatten och en mild tvål En snabbsköljning med kallt vatten och en mild tvål är nyckeln till att ta bort de orenheter som har ackumulerats på huden under dagen. Undvik att använda varmt vatten eftersom det kan ändra hudens produktion av naturliga oljor, vilket kan leda till torrhet.

Hur tar man bort mascara på bästa sätt?

Gör så här:

  1. Vät en bomullsrondell och håll mot det stängda ögonlocket. Gnugga inte!
  2. När du hållit paden mot ögonlocken en stund, drar du nedåt, längs med fransarna, så kommer sminket glida av på ett skonsamt sätt.
  3. Fortfarande mascara kvar på fransarna? Ta en ny bomullspad och gör om processen.

Hur ska jag ta bort mitt smink?

Ta bort din makeup på rätt sätt. Var noga med att inte trycka för hårt när du tar bort sminket. Om din makeup ändå sitter kvar kring ögonen kan du ta rengöring på en tops och lätt svepa med den där sminket hänger sig kvar. 1. Eye Makeup Remover från Maria Åkerberg tar skonsamt bort makeup utan att man behöver gnugga.

Vad gör man med en kajal?

Användning. Kajal finns i många olika färger; vanligast är svart, men även brun och grå är vanliga. Vit och blå kajal kan användas för att öppna upp ögat och ge klarare blick, men då används den bara på övre fransraden. Kajal appliceras på insidan av fransraderna, eller direkt under; det kan användas både uppe och nere …

Hur man får bort vattenfast smink?

Om du behöver ta bort vattenfast mascara så är micellärvatten, rengöringsservetter eller särskild makeupborttagare bra alternativ. De tar med lite ansträngning bort vattenfast mascara, ögonskuggor och eyeliner runt ögonen och ögonfransarna.

Kan man ta bort smink med tvål och vatten?

Tvål är helt enkelt alldeles för starkt för huden i ansiktet. Det är också uttorkande och kan ge fler torrhetslinjer. Många som har fet eller aknebenägen hy tänker att tvål kan torka ut och matta ner men det ger oftast motsatt effekt, eftersom huden då börjar producera mer fett för att kompensera uttorkningen.

Share this post