Blogga

Vad kostar en ny Vespa?

Vad kostar en ny Vespa?

Vad kostar en vespa? En vespa Primavera eller Sprint har en prislapp på mellan 35.000-40.000 kronor beroende på modell. Det är riktigt prisvärt i jämförelse med andra scooters eller mopeder på marknaden. Speciellt med tanke på hållbarheten och andrahandsvärdet.

Var köper man en Vespa?

Vi har de flesta tillbehören till vespa, alltifrån en toppbox till Vespakläder. Skulle vi sakna en modell du är intresserad av så är det bara att du höra dig till oss så kan vi se om den går att beställa hem. En sak vet vi säkert – du kommer bli garanterad nöjd om du köper en vespa.

Hur länge håller en Vespa?

– Hur mycket du har tankat. Normalt kommer du 15-20 mil på en bensinmoped och mellan 5 och 8 mil på en elmoped. Driftkostnaden för en elmoped är dock mindre då du kan ”tanka” i vanligt eluttag. Och du kan även ta med ett extra batteri.

Vilken Vespa är bäst?

Om du vill köra vespa moped men inte tycker att en bensinmotor känns så attraktivt kan du välja el vespa. Du kan köra originalet eller något som ser liknande ut. Många skulle hävda att Vespa Elettrica är den allra bästa vespa mopeden på el.

Vilken MC scooter är bäst?

Bästa MC scooter 2022 är:

  • NIU MQi GT Standard Range (Bästa MC scootern “Bäst i test”)
  • Kymco People S 150i (Bra prisvärd MC scooter)
  • Lamretta V-special 125 (MC scooter i retro stil med bra prestanda och komfort)
  • Kymco Agility 125 cc (Snygg mc scooter med komfort och stabilitet)

Vem körde Vespa?

Med den ekvationen i tankarna skapade Enrico Piaggio, Vespan: ett tvåhjuligt fordon, avsett för yrkesverksamma – och kvinnor. Tack vare den genomtänkta designen kunde äntligen italienska kvinnor köra en moped utan att oroa sig över att deras kjolar blev smutsiga av lera och olja.

Vilken EU moped ska man köpa?

Värnar du om miljön och vill ha en tystgående moped, som är billig i både service och drift, är elmopeden det självklara valet. 4-taktsmotorn är miljövänlig och har en tystare och jämnare gång samt är i stort sett luktfri i jämförelse med 2-taktsmotorn, och den lämpar sig väl för pendling.

Share this post