Allmänning

Vilken sten gua sha?

Vilken sten gua sha?

Yin your skin Gua sha-kam Gua sha-kammen är en multifunktionell livskamrat gjord på jade-sten, framtagen för att behandla huden i ansikte, på kroppen och i hårbottnen.

Hur använder man en gua sha sten?

Gör så här!

  1. Klappa in en ansiktsolja eller serum på rengjort ansikte.
  2. Vinkla ditt verktyg i 45-gradig vinkel, nästan hela mot ansiktet, så att du inte håller den rakt ut när du drar den på huden.
  3. Ha ett lätt tryck och börja med nacke, hals och käkar innan du jobbar dig upp mot öronen, på kindbenen och i pannan.

Vad är gua sha sten bra för?

Fördelar som gua sha kan ge

  • Aktiverar blodcirkulationen i huden.
  • Ökar lymfvätskans cirkulation vilket ger en effektivare transport av slaggprodukter.
  • Förbättrar tonen i huden.
  • Minskar svullnaden i ansiktet.
  • Jämnar ut rynkor och gör en slapp hud fastare.
  • Tar bort spänningar i ansiktet.

Hur använder man ansikts roller?

Du behöver inte trycka rollern hårt mot huden utan använd istället stenens egna lätta tryck. Rolla långsamt. Du rollar från nyckelbenen och upp mot hakan i linjer. Rolla sedan från hakan och utåt, tänk som att du delar ansiktet på mitten och rolla från mitten och utåt.

Vilken gua sha är bäst?

Jag har tidigare skrivit om gua sha massage med gua sha jadesten för ansiktet några gånger, och jag rekommenderar det verkligen för dig med mogen hud – huden får fantastisk glow och lyster och känns fastare och jämnare!

Vad ska man använda till gua sha?

Jade roller, sked eller sten? När det kommer till gua sha-verktyg är stenen den klassiska varianten. För bästa resultat bör stenen hållas platt mot huden. I takt med att gua sha har vuxit i popularitet har det även tillkommit nya varianter, däribland den hypade jade rollern som är frekvent i sociala medier.

Hur ofta ska man använda gua sha?

Gör inte din gua sha-rutin mer än två till tre gånger i veckan. Huden måste få tid att ”vila” sig mellan gångerna. Tänk på att tvätta din sten efter varje användning, Katja använder tvål och vatten.

Hur ofta kan man använda gua sha?

Share this post