Blogga

Hur vet man om man har fungal acne?

Hur vet man om man har fungal acne?

Symtom på hudsvamp Svampinfektioner i huden kan likna andra hudsjukdomar och hudtillstånd. Symtom som är vanligt vid hudsvamp är: Röda utslag. Klåda.

Hur får man bort fungal acne?

Det finns receptfria läkemedel som Basiron som kan hjälpa vid milda besvär. Det finns även olika punktbehandlingar som verkar bakteriehämmande och lugnande. Om du har röda och irriterade finnar och pormaskar kan du behöva använda receptbelagda läkemedel. Det får du genom en läkare på vårdcentral eller en hudläkare.

Hur använder man ACO Acnegel?

Hur du använder ACO Acnegel Rengör huden och stryk sedan gelen i ett tunt lager på finnar (acne) och hudområden som lätt drabbas av acne. Används 1-3 gånger dagligen under minst 2 veckor, men oftast flera månader. Användningen kan begränsas till 1 gång per dag, om huden blir besvärande torr.

Hur använder man ACO spotless acne Treatment?

Rengör ansiktet med ljummet vatten och mild tvål före behandlingen. Badda ansiktet torrt med en ren handduk. Applicera ett tunt lager av kräm på hela ansiktet (ej runt ögonen) två gånger om dagen på morgon och kväll. Du behöver inte skölja med med vatten efteråt.

Hur använder man ACO spotless overnight?

Dosering & användning. Använd under natten på orenheter/finnar. Tvätta noggrant av ansiktet innan du applicerar ACO Spotless Overnight Spot Treatment på problemområdet. Tänk på att återfukta resten av ansiktet med en nattkräm för just din hudtyp.

Får finnar av ACO spotless?

Produkter med salicylsyra verkar även lätt bakteriehämmande. Rengör huden två gånger om dagen, vid upprepad rengöring riskerar huden att torkas ut vilket också kan ge upphov till finnar.

I vilken ordning använder man ACO spotless?

Använd milda rengöringsprodukter som balanserar huden. En ansiktstvätt som innehåller salicylsyra är bra då den förebygger finnar och pormaskar och rengör på djupet – du vill bli av med döda hudceller och talg som samlas. Avsluta med en bakteriehämmande och återfuktande toner för att rengöra huden på djupet.

Share this post