Trendig

Vilken smartwatch ar bast for barn?

Vilken smartwatch är bäst för barn?

Cmee Play 4G- Mest populär Den håvade in inte mindre än fem plus i Aftonbladets test av GPS-klockor för barn 2020 och fick dessutom utmärkelsen Bäst i test. Bortsett från att klockan har 4G-täckning är den vattentät och den kan dessutom ta emot och ringa samtal.

Hur fungerar GPS-klocka för barn?

Hur fungerar GPS klockan inomhus/utomhus?

  • GPS använder sig av satelliter för att bestämma position.
  • Vill du kunna begränsa ett område där ditt barn får röra sig inom, då ska du välja en klocka med “Geofence”.

Vilken Xplora är bäst?

Bäst i test premiumklassen: Xplora X5 Play – bästa GPS-klockan för barn. Det här är en högkvalitativ GPS-klocka med många smarta funktioner. Denna klocka gör det enkelt att hålla koll på ditt barn, samtidigt som den även har roliga funktioner för barnet. Ca pris 1500 kr.

Är Xplora 5 bra?

Xplora X5 Play känns som ett ovanligt genomtänkt alternativ till barnets första mobil, men den är inte utan brister. Xplora X5 Play är inte en smartklocka, den är en komplett mobil i klockformat. Samtidigt har den inbyggda begränsningar som trots allt gör den mer lik den traditionella smartklockan.

När kan man ge klocka till barn?

XPLORA för de små – ålder 4-5 år Då XPLORA är anpassat för barnen fungerar det väldigt bra för barn i mindre åldrar att använda klockan. Klockan har tydliga och stora ikoner och bilder som gör det lätt att navigera trots att man inte kan läsa fullt ut. Barnen kan ringa, ta bilder, titta på stegräknare och så vidare.

Är CMEE play vattentät?

Cmee Play GPS klocka Den erbjuder videosamtal, vanliga telefonsamtal och SOS-samtal, dess position visas med en exakthet som kan diffa på några enstaka meter. Med IP67 fungerar den även i vattenlekar och vid regn. Även om den tål visst vatten så ska den inte bäras vid simning eller bad.

Kan man bada med Xplora 5?

Vad gäller bad och simning med klockan är detta något vi inte rekommenderar. Om enheten faller eller är nedsänkt i vatten, duschar eller simmas med kommer klockan att utsättas för ogynnsamt tryck som kan påverka klockans funktioner. Vi rekommenderar därför att man vid lek och rörelse i vatten tar av klockan.

Måste man ha XPLORA abonnemang?

Abonnemang. Xplora 4 är som sagt en telefon i klockformat, därför har den ett förmonterat SIM-kort som behöver kopplas till ett abonnemang för att fungera.

Kan båda föräldrarna ha XPLORA appen?

När den andra vårdnadshavaren har skannat klockans kod måste den första vårdnadshavaren acceptera kontaktförfrågan i appen. Därefter kan du bevilja administratörsrättigheter i kontaktmenyn i appen. Din XPLORA 5 Play är nu klar för användning!

Share this post