Allmänning

Vart kan man kopa Sail Racing jacka?

Vart kan man köpa Sail Racing jacka?

Sail Racing jackor och kläder | Johnells.se.

Är Sail Racing bra?

Håll värmen med en Sail Racing vinterjacka En bra vinterjacka håller år efter år och är således en av de bästa investeringarna som går att göra i klädväg. Sail Racing har förstått att funktionalitet och stil inte behöver kompromissa med varandra och i deras sortiment kommer du hitta en snygg jacka av hög komfort.

Hur är Sail Racing i storlekarna?

Normal i storleken, vi rekommenderar att du väljer din normala storlek. Modellen på bilden är 185 cm, väger 78 kg och bär storlek M. Kända för sina innovativa och tekniska plagg har Sail Racing kommit att bäras av flera internationellt kända seglare.

Är Sail Racing svenskt?

År 1977 grundandes det svenska klädmärket Sail Racing av Lasse Molse och Christer Johansson.

Hur mycket kostar Sail Racing?

SAIL RACINGm antarctic h hood. 3 499:- 1 999:-

  • SAIL RACINGm antarctic h hood. 3 499:- 1 999:-
  • SAIL RACINGm sr hood. +1. 899:-
  • SAIL RACINGm sr hood. +1. 899:-
  • SAIL RACINGm sr hood. +1. 899:-
  • SAIL RACINGm arctic hood. 1 099:- 799:-
  • SAIL RACINGm fusion hybrid hood. 3 799:- 2 499:-
  • SAIL RACINGlogo beanie. 399:- 199:-
  • Vad är Sail Racing för märke?

    Sail Racing® är ett högteknologiskt klädföretag med fokus på att designa och konstruera innovativa och tekniska kläderna för höghastighetssegling. Hos oss på Sea Life hittar du ett stort utbud av Sail Racing jackor, tröjor, shorts, t—shirts och hoodies. Sail racing erbjuder det absolut bästa inom seglarmode.

    Vilket land kommer Sail Racing ifrån?

    Sail Racing är ett svenskt klädmärke inriktat på seglarprodukter, grundat 1977 av bland annat entreprenören Lasse Molse och Christer Johansson. Sedan nystarten 1999 utvecklar Sail Racing tekniska produkter för atleter inom extrem segling.

    Vart kommer Sail Racing från?

    Sail Racing startades i slutet av 90-talet i Billdal, Göteborg. Man återupptog design och produktion av varumärket, som grundades redan 1977. Sail Racing skapar idag innovativa och tekniska produkter för segling.

    Vem äger Sail Racing?

    Sail Racing är ett svenskt klädmärke inriktat på seglarprodukter, grundat 1977 av bland annat entreprenören Lasse Molse och Christer Johansson. Sedan nystarten 1999 utvecklar Sail Racing tekniska produkter för atleter inom extrem segling. Sail Racing är officiell klädpartner till America’s Cup.

    Share this post