Allmänning

Vilken gua sha sten ar bast?

Vilken gua sha sten är bäst?

Jag har tidigare skrivit om gua sha massage med gua sha jadesten för ansiktet några gånger, och jag rekommenderar det verkligen för dig med mogen hud – huden får fantastisk glow och lyster och känns fastare och jämnare!

När ska man använda gua sha?

Att använda gua sha är både avslappnande och skönt för huden. Genom att massera huden med gua sha så ökar man blodcirkulationen i ansiktet vilket ger dig ökad lyster. När man använder sig av ett gua sha-verktyg hjälper man lymfsystemet att rensa ut slaggprodukter och minskar svullnaden i ansiktet.

Vad kan man använda istället för gua sha?

Precis som Gua Sha-verktyg är även jade rollers någonting som kommer från den kinesiska medicinen. Jade roller är något enklare att hantera teknikmässigt och går snabbare att använda eftersom du rullar den över huden.

Måste man ha olja till gua sha?

Gua sha-behandling är behaglig att göra med olja Du kan också använda serum eller fuktkräm innan du applicerar olja. För kroppen rekommenderar vi att använda en kroppsolja.

Vilken olja ska man använda till gua sha?

Med en kvalitativ hudolja är det smidigt och lätt att använda Gua sha-verktyg. Behandla huden med Gua sha till sist, efter din vanliga hudvårdsrutin. Fukta huden först med ansiktsvatten och stryk sedan på olja.

Hur använder man Massagesten?

Har du inga räfflor, kan du vinkla stenen och dra den precis under ögonbrynet, och sen dra den uppåt mot övre tinningen. LÄTT tryck. Dags för pannan. Jag börjar med att vända den böjda delen mot pannan – se bilden i topp – och drar stenen nedifrån och upp i pannan, ca 10 drag.

Hur fungerar en gua sha?

Gua Sha är en teknik där man stimulerar huden med olika verktyg utan att skapa blödning, tekniken skadar inte huden. Genom att skrapa på huden med denna teknik skapas en kraftig cirkulationsökning som har visat sig vara effektiv vid olika former av inflammatoriska tillstånd.

Share this post