Blogga

Varfor brun mascara?

Varför brun mascara?

Brun mascara är något mjukare i sin inramning, och värd att pröva om du vill maxa din naturlighet eller börjar bli äldre och vill tona ned en aning. I övrigt gäller att kontraster lyfter, och därför verkar gröna ögon grönare med vinröd mascara, bruna ögon brunare med blå, och så vidare.

Vad göra med torkad mascara?

Om din mascara har torkat ut kan du hälla några ögondroppar eller rengörande ansiktsvatten i tuben. Produkterna får samma funktion som vatten, och kan spä ut kosmetikan en aning. Du kan också placera mascaratuben i en mugg varmt vatten. Efter några minuter bör mascaran återfå sin ursprungliga konsistens.

Hur rengör man en mascara?

Om du har målat mascara men fått klumpar på fransarna kan du använda den rena borsten för att borsta bort den överflödiga mascaran från fransarna. Borsta igenom fransarna innan mascaran har torkat tills klumparna har försvunnit.

Varför klumpar sig mascara?

En mascara som är för gammal kan börja bete sig på en mängd ovälkomna sätt, allt från att klumpa sig till att smula eller fästa dåligt på fransarna. Ett annat tips är att använda vattenfast mascara, eftersom de ofta har en lite ”torrare” konsistens som är mindre benägen att klumpa sig.

Är Telescopic mascara vattenfast?

L’oréal Telescopic Mascara, tar dina fransar till ultimata längder med en förlängande borsten som separerar varje frans med precision blir dina frasar upptill 60% längre….Beskrivning Telescopic Mascara 8 ml L’Oréal Paris Mascara.

Egenskap Vattenfast
Färg Svart
Produkttyp Rak borste
Volym Black 8ml

Hur länge kan man ha en mascara?

Precis som all annan makeup är mascaran gjord för att hålla länge, och det är ytterst ovanligt att en gammal mascara ger några problem (annat än möjligen klumpiga fransar). Men det ÄR en flytande produkt som används nära ögat, så efter tre-sex månader bör du slänga den.

Hur desinficerar man smink?

Detta gör du enkelt genom att först borsta/gnugga bort det översta lagret och därefter spraya lite lätt med desinficeringsspray och låt det torka. Detta dödar alla bakterier utan att skada sminket.

Vad gör genomskinlig mascara?

Med en genomskinlig mascara kan du t. ex. separera fransarna och få dem att se sunda och blanka ut. Den kan även användas ovanpå din vanliga mascara för att ge en perfekt finish, helt utan klumpar.

Share this post