Rekommendationer

Vad kan man ersatta Kokosgradde med?

Vad kan man ersätta Kokosgrädde med?

Om kokosmjölken utan tillsatser inte heller känns bra så kan du testa vanlig grädde/matlagningsgrädde/laktosfri grädde eller havregrädde. För en del passar något av dessa bra för magen, för andra inte. Du kan också ersätta det med lite olivolja, tyvärr ger det inte samma goda smak.

Hur får man Kokosgrädde fluffigt?

En kokosgrädde som du trodde skulle bli bra som blev lite lös (lättvispad, se video nedan) kan du vispa och sedan ställa in i kylskåpet några timmar så blir den hårdare. Sedan vispar du igen före servering. Jag rekommenderar att du vispar precis innan servering och om det blir över vispar du på nytt.

Vad kan jag ersätta kokosmjölk med?

Ta matlagningsgrädde i stället. Det ger ungefär samma konsistens och utseende till grytor och soppor.

Hur vispar man kokosmjölk?

Hemligheten är att ALLT måste vara kallt!

  1. Ställ kokosmjölken som du ska vispa i frysen i 1 till 1,5 timme (OBS mjölken ska inte frysa till en klump utan bara bli riktigt kall) innan du vispar den.
  2. Ställ in skålen och visparna du ska använda i kylskåpet samtidigt.

Hur lång tid tar det att vispa Kokosgrädde?

Ha gärna i lite vaniljpulver och ev lite sötning som björksocker eller liknande och vispa ett par minuter med elvisp. Klart att servera!

Är det nyttigt att äta kokos?

Nyttigt i kokos Det sägs att kokos kan påskynda förbränning. De medellånga fettsyrorna ger ett bra energitillskott som håller i länge. Den stora andelen mättat fett som kokosolja innehåller är lätt för kroppen att använda som bränsle. Fettet tas inte heller upp och lagras av kroppen lika lätt som andra fetter.

Kan man vispa kokosmjölk?

Hemligheten är att ALLT måste vara kallt! Kokosmjölken, skålen och visparna – ja allt. Ställ in dessa i frysen i god tid innan kokosmjölken ska göras iordning. Sedan kan även du vispa en kokosgrädde härligt fluffig, smaksätt eventuellt med lite äkta vanilj.

https://www.youtube.com/watch?v=QEaBD_DONoo

Share this post