Ny

Vem vann GP Speedway igar?

Vem vann GP Speedway igår?

Laguta vinner i Togliatti Ikväll kördes den åttonde tävlingen i årets Speedway Grand Prix i ryska Togliatti. Inför kvällen var det jämnt i toppen av tabellen med bara 3 poängs skillnad mellan ledaren Zmarzlik och tvåan Laguta.

Vem vann i Målilla?

Lindgren tog sig till slut vidare till final där han ställdes mot just Doyle och Laguta samt Bartosz Zmarzlik. Men Doyle var för het i starten och ströks från finalheatet. I stället vann Zmarzlik före Laguta och Lindgren blev trea.

Vilka kanaler visar Speedway GP 2021?

Vilken kanal sänder Speedway 2021? Cmore har rättigheterna till Speedway. Elitseriens samtliga matcher sänds på C More stream och utvalda matcher kommer sändas på Sportkanalen.

Vem sänder GP Speedway 2022?

Idag på en presskonferens så presenterades det nya upplägget för Grand Prix serien 2022. Det är ju Discovery Sport Events som tar över rättigheterna efter BSI. De har nu rättigheterna från 2022 till 2031.

När är nästa GP tävling i Speedway?

Äntligen är det dags att köra igång Speedway Grand Prix 2022! På menyn har vi 12 tävlingar med start i Goričan, Kroatien den 30 april. Kolla in tv-tider, körsschema, odds, regler och poängsystem inför Speedway Grand Prix 2022.

När är nästa GP i Speedway?

Inför Speedway GP, Wroclaw 30-31 juli 2021 Dags igen för race i Speedway GP 2021! VM-serien inleddes för två helger sedan i Prag, och nu får vi se om Polen kan bjuda upp till bättre väder. Tävlingarna körs denna omgång fredag och lördag, 30-31 juli.

Var kommer Dackarna ifrån?

Dackarna, är ett speedwaylag som kommer från Målilla. De kör i svenska Elitserien. Hemmaarenan Målilla Motorstadion är en av Sveriges modernaste och största permanenta speedwayarenor, och har för närvarande sponsornamnet Skrotfrag Arena.

Hur gick det för Dackarna?

Dackarna tog storseger mot Vetlanda 40–50 i Vetlanda i torsdags. Tisdagen i Målilla gav en gruvlig revansch för Dackarna.

Vart kan man se Speedway GP?

Speedway GP visas nu på Viaplay.

När körs Lag VM i Speedway?

Speedway Lag-VM körs 2–9 juni och Sverige representeras av Smedernas Fredrik Lindgren och Masarnas Antonio Lindbäck med Joel Kling som reserv. Innan finalen 8-9 juni körs två kvalmatcher och Sverige kommer att delta i kvalmatch 2. Tre lag från respektive kval går vidare till finalen där Polen är direktkvalificerad.

Var går GP Speedway?

Resultat Speedway Grand Prix 2021:

  • Omgång 1: 16 juli, Prag, Tjeckien.
  • Omgång 2: 17 juli, Prag, Tjeckien.
  • Omgång 3: 30 juli, Wrocław, Polen.
  • Omgång 4: 31 juli, Wrocław, Polen.
  • Omgång 5: 6 augusti, Lublin, Polen.
  • Omgång 6: 7 augusti, Lublin, Polen.
  • Omgång 7: 14 augusti, Målilla, Sverige.
  • Omgång 8: 28 augusti, Togliatti, Ryssland.

Share this post