Populära

Vilka operationer har Kim gjort?

Vilka operationer har Kim gjort?

Mycket har hänt med Kims utseende på sju år. Näsan har blivit smalare, läpparna fylligare, brösten större och midjan smalare. Enligt National Enquirer har stjärnan opererat bort de nedersta revbenen för att få smalare midja.

Vilka ingrepp har Kylie Jenner gjort?

Flera bröstförstoringar och rumpförstoringar. Näsoperationer, Botox och en hel del fillers i läppar och haka. Kylie Jenner, 23, började med sina skönhetsingrepp redan när hon var 17 år gammal. Nu sex år senare så är det inte många som längre förvånas när Kylie visar upp resultaten efter sina många ingrepp.

Har Kendall opererat sig?

Kendall Jenner anses ofta vara den mest naturliga i Jenner-Kardashian-klanen. Detta då hon inte har gått i i resten av familjens fotspår och opererat om hela sin kropp från topp till tå.

Har Kylie Jenner opererat sin kropp?

Kylie Jenner har tidigare sagt att hon inte är emot att göra plastikoperationer, men att hon själv bara ska ha gjort läppinjektioner. – Sanningen är att medan jag har blivit äldre, så har jag gått upp sju kilo och min kropp har förändrats – min kropp har fyllts ut, sa hon 2015.

Är Kims rumpa äkta?

Bakdelen har även varit föremål för spekulationer om plastikingrepp. Men 2011 slog Khloe Kardashian ifrån – och visade upp en röntgenbild på rumpan. ”100 procent äkta”, skrev hon till bilden. Men nu är alltså kroppsdelen märkbart förändrad.

Vilka svenska kändisar har opererat sig?

Programledaren Magdalena Graaf, 43, har gjort en del skönhetsingrepp. Det har hon tidigare berättat på sin blogg, enligt Hänt. Hon har bland annat gjort sina läppar, senaste gången var 2011. Hon har testat botox – men det var hon allergisk mot.

Har Kim Kardashian fixat rumpan?

Nu kan den berömda rumpan vara ett minne blott. Just nu spekuleras det friskt i om Kim Kardashian kan ha förminskat sin bak. Trebarnsmamman Kim Kardashian, 37, lät 2011 göra en röntgen för att bevisa att hennes berömda bakdel faktisk var helt äkta men nu, helt plötsligt, är den mindre än någonsin.

Har Khloe Kardashian gjort sin rumpa?

Magazine. – Eftersom hennes midja ser smalare ut så är det troligt att hon har fettsugit sig och sedan injicerat det egna fettet i rumpan, säger Neal Handel vidare. Men Khloe själv hävdar att hennes rumpa är helt naturlig, och att det bara är hård träning som ligger bakom hennes kurvor.

Har Kylie Jenner opererat brösten?

Kylie Jenner, 19, har tidigare berättat att det enda skönhetsingrepp hon har gjort är fillers i sina läppar. Men bilder på stjärnan talar sitt tydliga språk, och flera kirurger är eniga om att hon både har opererat sina bröst och sin rumpa.

Share this post