Frågor

Vilka lakare skriver ut adhd medicin?

Vilka läkare skriver ut adhd medicin?

Legitimerad läkare, legitimerad sjuksköterska. För att skriva ut narkotikaklassade läkemedel som godkänts för behandling av adhd krävs specialistkompetens i barn- och ungdomspsykiatri, psykiatri, rättspsykiatri, neurologi eller barn- och ungdomsneurologi med habilitering.

Kan husläkare skriva ut adhd medicin?

Den 1 december utökas förskrivningsrätten till specialistläkare i psykiatri och rättspsykiatri, skriver Läkemedelsverket i ett pressmeddelande. Adhd är en neuropsykiatrisk störning som orsakar symtom som koncentrationssvårigheter och hyperaktivitet. Problemen förknippas oftast med barn men förekommer även bland vuxna.

Hvad er ADHD?

Hvad er ADHD? ADHD er en neuropsykiatrisk lidelse der dækker over en række medfødte udviklingsforstyrrelser, der påvirker hjernens evne til at regulere opmærksomheden, impulskontrollen og aktivitetsniveauet der enten er for højt eller lavt. I Danmark er ADHD en af de mest udbredte psykiske sygdomme blandt børn og unge, og det rammer oftere drenge end piger.

Hvad er Bedre Psykiatri?

Bedre Psykiatri er et tilbud til alle, der kender et menneske med psykisk sygdom. Ved ADD ser man ofte en øget uopmærksomhed, lav koncentrationsevne og hyppige skift af fokus. Dertil kan man have en tendens til let at blive distraheret af egne tanker, følelser,

Hvad er praktiserende psykiater på Frederiksberg?

Praktiserende psykiater på Frederiksberg. Johannes Hannibal driver speciallægepraksis hos Diakonissestiftelsen på Frederiksberg. Praksissen har overenskomst med sygesikringen og er gratis for alle med henvisning fra deres egen læge.

Hvor er psykiatere i Århus?

Og psykiatere der kan finde ud af at tage dig som klient seriøst, behandle dig professionelt, – og vigtigst af alt – forholde sig til eventuel medicinering på en konstruktiv måde, Morten Kraft, Århus, 8000. Torben Arngrim, Århus, 8000. Mogens Brødsgaard, Århus, 8000. Anne-Mette H. Knudsen, Århus, 8000. Stefan Bjerrum, Århus, 8000.

Share this post