Populära

Varfor kommer det blod nar jag pullar?

Varför kommer det blod när jag pullar?

Om det blöder kan det bero på att du är spänd eller inte tillräckligt upphetsad. Sexuell upphetsning gör att slidan vidgar sig och blir våt och då brukar det inte göra ont eller blöda vid samlag. Ibland kan det blöda för att kanten runt slidans öppning är stram.

Varför blöder jag efter Onanering?

Vad kan det vara och bör jag kolla upp det? Du har haft en blödning i samband med samlag. Det kan bero på flera olika saker och bör därför alltid kollas upp hos barnmorska/gynekolog. Anledningen kan vara en infektion, ibland också cellförändringar, som gör att livmodertappen blir lättblödande.

Varför blöder tjejer vid samlag?

De flesta tjejer blöder inte första gången de har samlag. Om de blöder så beror det på att de inte varit tillräckligt upphetsade och våta. Slidans öppning är inte täckt av en hinna. Mensen skulle inte kunna rinna ut om det fanns en hinna.

Vad kan du göra för att undvika blodfläckar?

Det finns mängder av husmorstips att prova mot blodfläckar, den vanligaste rekommendationen är att spola fläcken med kallt vatten, för att sedan hälla på rikligt med salt. Låt saltet verka en liten stund innan du sköljer av med kallt vatten. Du kan också låta tyget dra i en koksaltlösning.

Hur gör man för att få bort blodfläckar?

Bikarbonatkräm (två delar bikarbonat till en del vatten) är också ett bra sätt att få bort blodfläckar. Lägg blandningen direkt på fläcken och låt sitta på i 30 minuter. Efter att ha tagit bort blandningen, tryck försiktigt på fläcken med en fuktig trasa eller pappershandduk och tvätta sen som vanligt.

Hur kan du ta bort blodfläckar med vit vinäger?

Vi hjälper dig ta bort blodfläckar även när de har torkat in. Vit Vinägar -. Häll vit vinäger direkt på fläcken, gnugga in försiktigt och tvätta sen som vanligt. Aspirin – Blanda två krossade aspirin med vatten för att skapa en lösning.

Share this post