Allmänning

Vem akte ur mullvaden igar 2021?

Vem åkte ur mullvaden igår 2021?

Och när allt var över stod det klart att Ellen Bergström vann prispotten på 271 000 kronor, samtidigt som Nassim Al Fakir kom ut som den som agerat mullvad under hela programmet.

Hur åker man ut från mullvaden?

Tio svenska kändisar tävlar och utför kluriga och spännande uppdrag, varav en utav dessa är ”mullvad” och hemligt utvald för att sabotera för de andra. Varje vecka slås en deltagare ut och den som till slut avslöjar mullvaden vinner äran och den ofantliga vinstoppen på en miljon kronor. Deltagarna tävlar i programmet.

Vem var mullvad?

Med endast Agneta Sjödin, Nassim Al Fakir och Ellen Bergström kvar i spelet gick deltagarnas detektivhjärnor på helvarv. Vinnare av Mullvaden blev Ellen Bergström efter att ha gissat rätt på säsongens mullvad – Nassim Al Fakir.

Vad går serien mullvaden ut på?

Under åtta avsnitt kommer deltagarna att ställas inför tuffa och kluriga utmaningar med endast ett mål i sikte – att klara så många utmaningar som möjligt för att öka den slutliga vinstpotten. Samtidigt försöker en av deltagarna, Mullvaden, i hemlighet göra allt för att sabotera för de andra.

Vilka har åkt ur Mullvaden?

För att kamma hem pengarna måste de därmed lista ut vem av de tio deltagarna som är mullvaden. Bland kändisarna hittar man Edvin Törnblom, Agneta Sjödin, Klara Hammarström, Nassim al Fakir, Carina Lidblom, Staffan Olsson, Hasse Brontén, Ellen Bergström och Anders Lundin.

När kommer nya avsnitt av Mullvaden?

”Mullvaden” får ny säsong i Discovery Plus och Kanal 5 – premiär hösten 2022. ”Mullvaden” fortsätter. Nya avsnitt har premiär hösten 2022 på Discovery Plus och Kanal 5. På bilden: Ellen Bergström och Nassim Al Fakir.

Vad går Mullvaden ut på 2021?

I oktober 2021 hade en kändisversion av programmet premiär, denna gång utan programledare. Tolv till fjorton deltagare, varav en mullvad, besökte ett nytt land för varje säsong för att genomföra olika uppdrag. Mullvaden var en person som infiltrerade gruppen på uppdrag av tävlingsledningen.

Vilka är kvar i Mullvaden?

”Mullvaden” gör comeback. Åtta nya avsnitt spelas in för premiär senare under 2021 på discovery+. Tävlar gör bland andra Anders Lundin, Nassim al Fakir, Ellen Bergström, Carina Lidbom och Agneta Sjödin. ”Jag känner både förväntan och är lite nervös eftersom det är svårt att veta exakt vad som väntar”, säger Sjödin.

Vilken kändis är Mullvaden?

Discovery Plus återupplivar tävlingsprogrammet ”Mullvaden”. Agneta Sjödin, Nassim Al Fakir och Ellen Bergström är några av de kändisar som tävlar om en miljon kronor. Programmet sändes i fyra säsonger på Kanal 5, med start 2000.

Share this post