Ny

Vem kan radda Jessica?

Vem kan rädda Jessica?

Verklighetsbaserat tv-drama. Den 18 månader gamla Jessica ramlar ner i en 20 cm bred brunn, och fastnar på sju meters djup. Brandkår, polis och hundratals frivilliga kämpar för att få upp henne.

Vad dog Rayan av?

Femåriga pojken Rayan har hittats död efter att ha ramlat ner i en brunn. Efter fyra dygn hittades han 32 meter ner i jorden i den marockanska bergsbyn. Hans öde har fått stor uppståndelse och engagerat en hel värld.

Hur gick det för Pojken i brunnen?

Femårige Rayan som föll ner i en brunn är död, uppger det marockanska kungahuset. Beskedet kom kort efter att pojken tagits upp ur brunnen där han suttit fast sedan i tisdags. Vid 21.30-tiden lyckades räddningstjänsten efter flera dagars kamp få upp femåringen ur den trånga brunnen. Han kördes iväg i en ambulans.

Vad hände med Ryan i Marocko?

Marocko har utlyst landssorg – Rayan, 5, har dött av sina skador. Ett intensivt räddningsarbete har pågått för nå fram till den femårige pojken Rayan som för fyra dygn sedan ramlade ner i en drygt 30 meter djup brunn i Marocko. Under lördagskvällen gav den marockanska kungen beskedet att Rayan avlidit av sina skador.

Hur går det för 5 åringen i Marocko?

Ett intensivt arbete pågår för att rädda femåriga pojken Rayan som fallit ner i en brunn i byn i provinsen Chefchaouen i norra Marocko, rapporterar Al Jazira. Pojken, som ramlade ner i brunnen på tisdagskvällen, har suttit fast i mer än 2,5 dygn och arbetet med att rädda honom har pågått dygnet runt sedan dess.

Vad hände med pojken i Marocko?

Hur ramlade Rayan?

En komplex räddningsinsats pågick i Marocko för att rädda femårige Rayan, som föll ner i en drygt 30 meter djup, tom brunn när han var ute och lekte i tisdags. Brunnsschaktet har en diameter på blott 25 centimeter. Att vidga det bedömdes som alltför riskabelt, varför man i stället valde att gräva sig in från sidan.

Share this post