Frågor

Nar kommer Love Island UK?

När kommer Love Island UK?

När har Love Island UK säsongspremiär? Söndagen den 30 september på TV4 Play. Logga in på TV4 Play och markera programmet som favorit.

Hur gick det sen Love Island UK 2021?

Millie och Liam Till slut var det Liam Reardon, 21 och Millie Court, 24, som fick flest röster (42,02 procent) och tog hem segern i sjunde säsongen av ”Love Island UK”. Det betydde faktiskt ett sorts rekord. Det var nämligen första gången i programmets historia som två deltagare som inte varit med från dag ett vann.

Hur kan jag se Love Island UK?

Se Love Island UK online här – Streama gratis på TV4 Play.

Vilka är fortfarande tillsammans efter Love Island?

Bailey Marshall och Jeremy Hershberg bestämde sig för att para ihop under sin tid på ’Love Island’ säsong 3. Med Bailey som en av de sista tävlande som kom in i villan, visade hon och Jeremy ett intresse för varandra.

När sänds The Island?

The Island Sverige spelades in i augusti 2021 och produceras av Meter. Premiär på discovery+ och Kanal 5 med den 10 februari.

Vart kan jag se Love Island?

Se Love Island Sverige online här – Streama gratis på TV4 Play.

Vilka är deltagarna i The Island?

I The Island 2022 medverkar tv-profilen Maria Montazami, artisten Lisa Ajax, idrottslegendaren Thomas Wassberg, skådespelaren och komikern Klas Eriksson, influencern och tv-personligheten Magdalena Graaf, stjärnkrögaren Danyel Couet, doktorn Mikael Sandström samt kocken och tidigare Robinson-vinnaren Alexandra Zazzi.

Var spelas Love Island in?

Tio singlar lever isolerade i en villa (på grekiska ön Korfu) i en jakt på kärleken. Den som inte hittar en partner riskerar att få lämna villan, något som när som helst kan bli verklighet då nya singlar konstant kommer till villan.

Var ser man Love Island?

Var kan jag se Love Island?

Brittisk reality på TV4 Play. En grupp unga singlar semestrar tillsammans i paradiset, i hopp om att hitta kärleken. En stor fest av lust och passion blir en semester att minnas, men samtidigt som de väljer en partner måste de även vinna publikens hjärtan.

https://www.youtube.com/c/LoveIsland

Share this post