Rekommendationer

Vilka halkskydd ar bast?

Vilka halkskydd är bäst?

Om du söker ett par halkskydd av den allra högsta kvalitén är Snowline Chainsen Trail det allra bästa som existerar på marknaden. De bidrar med riktigt bra grepp på de flesta underlag, vilket ger dig en bra säkerhet.

Vilka dubbar är bäst?

Snowline Chainsen Trail utsågs till de bästa broddarna och fick betyg 5 av 5. De beskrivs som lätta att spänna på skon med ett extremt bra grepp på snö och is. Icebug Metro Classic utsågs till de bästa skorna med fasta dubbar med betyget 5 av 5.

Var köper man halkskydd?

Broddar & halkskydd | Köp hos Clas Ohlson.

Var kan jag köpa broddar?

Broddar kan ni köpa på Apotek 365. Broddar är ett hjälpmedel man trär på sina skor för att undvika att halka och ramla.

Vilka broddar är bäst häst?

Det finns ett par olika modeller av vinterbroddar eller isbroddar som passar vid olika tillfällen. När underlaget är riktigt hårt och isigt är den lägre isbrodden att föredra. En högre brodd passar bättre på ett mjukt och moddigt underlag, till exempel snöslask eller lera.

Vilka broddar till häst?

Brodden till höger är lämplig om underlaget är ganska hårt. En nyhet är ”förlängningsbrod- den” som gör att du kan skarva på valfri topp när du behöver ha en längre brodd om underla- get är tungt. Används bara i bakskorna. Två bra broddar att använda på yttersidan i bakskorna om det är tungt underlag.

Vilken storlek på broddar?

Börja med att kolla vilken storlek det är på broddhålen på hästens sko. De vanligaste storlekarna är 5/16” och 3/8”. Det finns ett par olika modeller av vinterbroddar eller isbroddar som passar vid olika tillfällen. När underlaget är riktigt hårt och isigt är den lägre isbrodden att föredra.

Vilken höjd på brodd?

I valet av brodd så tar vi hänsyn till storlek på häst, hur den används och på vilket underlag den går mest på. En mindre ponny klarar sig gott på 6 mm brodden som standard, en lite större ponny/häst kan gå med 7-8 mm medans större/tyngre hästar kan ha 9-10 – speciellt om dom ska dra släde.

Kan man byta dubbar på Icebugs?

Icebug ersätter kostnaden för mindre reparationer, hellre än att kunden ska kasta eller byta ut sina skor. Ett bra exempel på skovård är då skorna har tappat en eller flera broddar. Nya dubbar kan sättas dit med en enkel metod och vi skickar ut dem till dig helt utan kostnad.

Share this post