Frågor

Vem far Julias sista ros?

Vem får Julias sista ros?

Men det ingen visste var att det egentligen inte var Julias sista ros att dela ut. I programmet gavs den sista rosen till Jesper Guldbrandsen, 33. Efter han tog emot den ställde hans sig på ett knä för att fria.

Hur gick det sen för Julia och Jesper?

Träffades inte på sex veckor Jesper menar att det inte riktigt gavs tillfälle att ses, medan Julia säger att hon var helt slut efter inspelningen: “Jag behövde lite tid för mig själv”, säger hon och berättar att de levde olika liv, Julia i Stockholm och Jesper i Göteborg där han började på ett nytt jobb.

Hur gick det för Bachelorette Julia?

Julia och Jesper om relationen efter ”Bachelorette” Men i ”Bachelorette – efter sista rosen” avslöjar de att de inte längre är ett par. För Aftonbladet berättar Jesper vad som hände när de kom hem från inspelningarna på Rhodos.

Vem vinner Bachelorette Sverige?

I den sista rosceremonin i Bachelorette Sverige 2021 valde Julia Franzén bort Felix Almsved – något som han redan visste om. Nu har den sista rosceremonin i årets upplaga av Bachelorette Sverige sänts och vi har äntligen fått reda på vem som fick Julia Franzéns sista ros.

Vem dejtar Julia idag?

Julia Franzén gav sin sista ros till Jesper i Bachelorette 2021. Efter programmet kom det fram att hon börjat dejta Felix istället, men Felix verkade inte ha samma syn på saken – vilket lett till en offentlig diskussion om vad som egentligen är sant.

Hur gick det för Julia och Felix?

I det sista avsnittet av Bachelorette 2021 fick tittarna veta att Julia Franzén och Felix börjat dejta. Efter det så har en konflikt uppstått och Julia har hängt ut Felix för att ha dejtat andra. Nu berättar även Bachelor-deltagaren Armina Moradi att hon dejtat Felix under den här perioden.

Hur har det gått för Julia och Felix?

Relationen mellan Julia och Jesper började ta slut nästan direkt efter deras resa i Rhodos, då de tappade kontakten. I säsongens sista ”Killarna avslöjar allt” berättade Jesper att han ”försökte lite mer”, men i programmet avslöjade Julia att hon redan dejtar någon annan.

Vem vann Bachelorette 2021 Sverige?

Julia Franzén har gett sin sista ros i Bachelorette – och hon valde Jesper Guldbrandsen.

Vad hände med Julia och Felix?

Efter relationen mellan Julia och Felix hade tagit slut, har Julia gått ut i sociala medier med att han dejtade andra tjejer samtidigt som han dejtade henne. Julia menar att han endast dejtade henne, för att få fler följare. Läs mer om det här.

Vem dejtar Julia i Bachelorette?

Men några detaljer lämnar jag inte, säger Franzén. Under hösten fick tv-tittarna hänga med på 31-åringens jakt på kärleken i ”Bachelorette”. Hon valde att ge sista rosen till Jesper Guldbrandsen, 33, som sedan friade till henne.

Share this post