Rekommendationer

Varfor ar inte Martin med i Bron?

Varför är inte Martin med i Bron?

Han var missnöjd med hur berättelsen om Martin Rohde skulle utvecklas; han gillade inte vad Rohde skulle göra, gillade inte sidoberättelserna och han ville att avsnitten skulle gå åt ett annat hål än de manus han läste. Efter diskussioner med Hans Rosenfeldt valde Kim Bodnia att lämna ”Bron”.

Vem spelar fotografen i Bron säsong 3?

Skådespelaren Gabriel Flores Jair är även fotograf och regissör och arbetar till vardags på teaterscenen i Malmö, bland annat på Teater InSite och Intiman. – Att jobba med ”Bron” är inte så stor skillnad. För mig handlar det om berätta något, har han tidigare sagt till Kvällsposten.

Hur slutar säsong 4 Bron?

Ikväll sändes det sista avsnittet av säsong fyra som också är det sista i hela serien. I sista scenen kunde tittarna se hur seriens huvudkaraktär, Saga Norén, spelad av Sofia Helin, kastade sin polislegitimation i vattnet från Öresundsbron. Samma bro som hela serien började med. Därefter kör hon iväg över bron.

Vad handlar Bron säsong 3 om?

När en känd dansk genusdebattör och ägare av Köpenhamns första könsneutrala förskola hittas mördad på en byggnadsarbetsplats i Malmö tvingas Saga samarbeta med en ny dansk kollega, som har svårt att acceptera Saga för den hon är.

Vem är manusförfattare till Bron?

Hans Rosenfeldt
Camilla Ahlgren
Bron/Manusförfattare
Bron, dansk titel Broen, är en svensk-dansk kriminalserie som började sändas på Sveriges Television den 21 september 2011. Hans Rosenfeldt har skrivit manus efter en idé i samarbete med Måns Mårlind och Björn Stein.

Varför slutade Bron?

En svensk tv-epok är över. Efter 38 avsnitt är ”Bron” slut. Här är alla svaren du behöver efter seriefinalen. ”När då någon säger att det inte fanns något som hon kunde göra, då börjar Saga ifrågasätta alla sina livsval. ”, säger Hans Rosenfeldt, upphovsman till ”Bron”. Saga Norén, länskrim Malmö.

Varför sitter saga Noren i fängelse?

I serien har det har gått nästan två år sedan vi skildes från Saga och Henrik i den tredje säsongen. Saga Norén (Sofia Helin) avtjänar ett fängelsestraff efter att ha dömts för mordet på sin mamma men hävdar fortfarande att hon är oskyldig.

Share this post