Populära

Nar far jag ta dos 3 Vasternorrland?

När får jag ta dos 3 Västernorrland?

Dos 3 till alla över 18 år Information om när du fick din andra dos kan du hitta i din journal här på 1177.se när du loggar in i 1177 Vårdguidens e-tjänster eller i ditt digitala covidbevis som du enkelt beställer via covidbevis.se.

Vad gör Region Halland?

Region Halland är regionen för Hallands län med 340 243 invånare. Den bildades i sin nuvarande form den 1 januari 2011 genom direktval i landstingsvalet hösten 2010. Regionen ansvarar för de uppgifter som normalt ligger på en region; hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik och samordning av regional utveckling.

Kan man testa sig för Corona i annat län?

Välj region högst upp på sidan för att få rätt information. I den här texten kan du läsa om hur du lämnar prov där du bor eller befinner dig. Du behöver inte vara folkbokförd i den region där du lämnar prov. Det är gratis att lämna prov för covid-19.

Var bokar jag dos 3 Dalarna?

Behöver du hjälp med att boka tid? Ring Region Dalarnas telefonsupport på 010-249 92 88. Öppettider vardagar 08:00-12:00, 13:00-16:00.

Hur länge mellan dos 2 och 3 Västernorrland?

Tänk på att det ska ha gått sex månader mellan dos 2 och dos 3.

När får jag vaccinera mig Västernorrland?

Barn och unga som är 12 år eller äldre erbjuds vaccination för att skydda sig själva mot sjukdom. Barn och ungdomar får oftast lindriga symtom av covid-19 men det finns en risk för allvarlig sjukdom.

Vilka styr Region Halland?

Regionfullmäktige har 71 ledamöter som representerar befolkningen i Halland. Samtliga ledamöter i regionfullmäktige. Mandaten fördelar sig så här under 2019–2022: Socialdemokraterna 19, Moderaterna 17, Sverigedemokraterna 10, Centerpartiet 8, Kristdemokraterna 6, Liberalerna 5, Vänsterpartiet 4, Miljöpartiet 2.

Kan man vaccinera sig i annan region?

Ja, du kan vaccinera dig i en annan region eller på en annan plats än där du är folkbokförd. Det gäller också om du studerar på annan ort eller bor någon annanstans under en period. Det gäller oavsett vilken dos du ska ta.

Vem får ta dos 3?

personer som bor på SÄBO. personer som har fyllt 18 år och har hemtjänst eller hemsjukvård. personer som är 65 år, födelseår 1957, och äldre.

Vilka kan boka vaccin dos 3?

Påfyllnadsdoser − dos tre och fyra

  • Du bor på ett äldreboende.
  • Du har hemtjänst eller hemsjukvård.
  • Du fyller 65 år i år eller är äldre.
  • Du har Downs syndrom och har fyllt 18 år eller är äldre.
  • Du har måttligt till kraftigt nedsatt immunförsvar och har fyllt 18 år eller är äldre.

Share this post