Populära

Ar serien Bosch bra?

Är serien Bosch bra?

Bra polisdrama som saknar spänning. Bosch, baserad på böckerna av Michael Connelly, fortsätter att bjuda oss på vackert foto och finfina skådespelarinsatser, med Titus Welliver i spetsen, även under sin fjärde säsong. Dessvärre är det inte lika gott ställt med handlingen som lider av ett något splittrat fokus.

När kommer sista säsongen av Bosch?

När allt kommer omkring kan vi förvänta oss att se ’Bosch: Legacy’ någon gång i början av 2022 .

Hur många säsonger finns med Bosch?

7Bosch / Antal säsonger

Varför kan jag inte se Bosch säsong 7?

Jag ser fram emot att bli klar med den sjunde säsongen eftersom allt måste ha ett slut. Om Amazon kommer att göra någon mer serie baserad på Michael Connellys böcker vet vi inte. Däremot kan vi förvänta oss att Bosch säsong 7 har premiär under våren 2021. I Sverige går det att se ”Bosch” hos HBO och Amazon.

I vilken TV serie spelar Titus Welliver rollen som kriminalpolisen Harry?

I februari 2015 kom Amazon Primes första original-TV-serie. Den byggde på Michael Connellys deckare och vi fick se en förträfflig Titus Welliver i huvudrollen som den kompromisslöse polisutredaren Harry Bosch. Här hemma har Bosch även visats på HBO Nordic.

Vart bor Bosch?

Harry Bosch

Skådespelare Titus Welliver
Anknytning
Bostad Los Angeles, Kalifornien, USA
Yrke Kriminalpolis vid LAPD Privatdetektiv
Information

Var går Bosch?

Harry Bosch är en tuff mordutredare i Los Angeles. Han följer sin magkänsla och bryter en hel del regler, och kanske är det just det som gör honom till den bästa utredaren i Kalifornien. I säsongspremiären hittas skelettet av 13-årig pojke på en bergssluttning.

Vem har skrivit om Harry Bosch?

Connelly har inte bara skrivit om Harry Bosch. Han har även andra hjältar, t. ex Mickey Haller som är advokat med ett bokstavligen mobilt kontor. Haller är också halvbror till Harry Bosch och det händer att de båda figurerar i samma bok.

Share this post