Frågor

Vilken tid slapps La casa de papel?

Vilken tid släpps La casa de papel?

Den 3 september kommer säsong 5 del 1 av ”La casa de papel” att släppas, enligt Netflix. Samtidigt avslöjar de också datumet för när del 2 av säsong 5 kommer släppas, vilket är den 3 december. Netflix har tidigare gått ut med att säsong 5 blir den sista i serien.

Vilken tid kommer La casa de papel säsong 4?

# ”La casa de papel” säsong 4 har premiär 3 april 2020 på Netflix. Álex Pina är seriens upphovsman och huvudmanusförfattare.

Hur många har sett La casa de papel?

2. La Casa de Papel/Money Heist (säsong 4) Även denna serie, vars säsong 4 släpptes när stora delar av världen satt i lockdown, fick ett rejält uppsving när vi hade mindre att göra. Den blev Netflix största icke-engelskspråkiga serie någonsin och sågs enligt Netflix av 65 miljoner hushåll under fyra veckor.

Hur lång är La casa de papel?

La casa de papel

Längd (per avsnitt) 67-77 minuter (Antena 3) 42-76 minuter (Netflix)
Antal säsonger 3 (4 delar)
Land Spanien
Språk Spanska
Produktion

Vilken tid släpps La Casa de Papel säsong 5?

Den femte säsongen kommer att bestå av tio avsnitt. Serien kommer också att var uppdelad i två delar och kommer att släppas på Netflix vid olika tillfällen. Den första delen av serien kommer att ha premiär den 3 september 2021 och den andra delen kommer att släppas den 3 december 2021.

Vilken tid kommer La casa de papel Season 5?

La casa del papel säsong 5 – premiär i Sverige De sista avsnitten och den avslutande säsongen kommer att ha premiär den 3 september 2021 och verkar släppas i två delar. Premiär för den första delen är den 3 september och den andra delen släpps den 3 december 2021.

När släpps La casa de papel säsong 6?

Nu har vi fått reda när den kommer ha premiär och det ser ut att bli en lite uppdelad säsong. Första delen kommer ha premiär 3 september medan den andra delen släpps 3 december. Har ni inte kikat på serien tidigare så finns alla tidigare avsnitt tillgängliga via Netflix.

Share this post