Frågor

Vart ar Lars Winnerback fodd?

Vart är Lars Winnerbäck född?

Lars Mattias Winnerbäck, ursprungligen Nilsson, född 19 oktober 1975 i Engelbrekts församling i Stockholm, är en svensk musiker, som skriver och framför musik på svenska. Han har blivit flerfaldigt belönad med utmärkelser för sin musik, bland annat har han vunnit sju Grammisar och fem Rockbjörnar.

När föddes Lars Winnerbäck?

19 oktober 1975 (ålder 46 år)Lars Winnerbäck / Födelsedatum

Vilket band frontade Henrik Berggren 1989 2008?

Broder Daniel (BD) var en svensk rockgrupp från Göteborg. Bandet bildades 1989 av sångaren Henrik Berggren och basisten Daniel Gilbert då de studerade vid Göteborgs högre samskola. De gav ut sitt debutalbum Saturday Night Engine 1995 på EMI som gick in på plats 39 på Sverigetopplistan.

Var bor Winnerbäck?

Lars Mattias Winnerbäck bor i en lägenhet i Stockholm. Han bor tillsammans med bland annat Mats Winnerbäck. Hans födelsedag är den 18 oktober. Hans lägenhet är värderad till ca 11 700 000 kr.

Vad heter winnerbäcks dotter?

Sedan april 2016 är hon gift med den svenske sångaren Lars Winnerbäck, och den 7 mars 2019 fick de en dotter….Agnes Kittelsen[redigera | redigera wikitext]

Agnes Kittelsen
Född 20 maj 1980 Kristiansand, Norge
Utbildad vid Statens Teaterhøgskole och Teaterhøgskolen
Aktiva år 2004–
Make Lars Winnerbäck (2016– )

Vad hände med Henrik Berggren?

Henrik Daniel Berggren, född 11 november 1974 i Västra Frölunda församling i Göteborg, är en svensk musiker, känd som sångare och låtskrivare i den sedan 2008 nedlagda indiepopgruppen Broder Daniel. Han har fortsatt skriva musik efter Broder Daniel lade ner och är idag verksam som soloartist.

Vem var Broder Daniels basist?

GAFFAs Jim Knutsson skriver om Broder Daniels något struliga historia. Popbandet från Göteborg som ofta förkortas BD och som lät känslorna styra, skapades av klasskamraterna Henrik Berggren på sång och Daniel Gilbert på bas.

Vad heter Lars Winnerbäcks norska fru?

Därför lever Agnes Kittelsen och Lars Winnerbäck i olika länder. Det är i en intervju med norska Tara som Agnes Kittelsen förklarar upplägget i relationen där både hon och Lars har barn sedan tidigare: – Vi träffades när våra söner var sju och nio.

Vem är Agnes Kittelsen gift med?

Lars WinnerbäckAgnes Kittelsen / Make/maka (från 2016)

Agnes Kittelsen[redigera | redigera wikitext] Hon utexaminerades från Statens Teaterhøgskole i Oslo 2003. Sedan april 2016 är hon gift med den svenske sångaren Lars Winnerbäck, och den 7 mars 2019 fick de en dotter. Hon har också en son född 2006 från ett tidigare förhållande med skådespelaren Endre Hellestveit.

Share this post