Rekommendationer

Vem tillverkar Rapido?

Vem tillverkar Rapido?

År 2014 anslöt sig Nicolas ROUSSEAU, Pierres son, till företaget och har tagit det kommersiella ansvaret för RAPIDO. Därmed har den tredje generationens passion för produkten tagit plats. Från att ha varit ett franskt kvalitetsmärke har RAPIDO blivit en europeisk koncern, ledande inom branschen exklusiva husbilar.

Var tillverkas Tec husbilar?

T.E.C. husvagnar tillverkas sedan 55 år tillbaka i Sassenberg i Tyskland och kommer att säljas via utvalda handlare i SoliferPolars återförsäljarnät i Sverige, Norge och Finland. Husvagnarna kommer att visas på Elmia-mässan i september då mer information om modellerna kommer att finnas tillgänglig.

Var tillverkas Home Car husvagn?

Kika in på denna länk så får du lite info kring Home car, tillverkas i Holland vad gäller husvagn iallafall. Cabby importerar Husvagn Home-Car.

Är Rapido husbilar bra?

Med enastående känsla för design skapar Rapido husbilar som är något utöver det vanliga. Träffsäkerheten i detaljer och materialval har skapat stora framgångar och gett lojala kunder. Formspråket gör att Rapidos husbilar skiljer sig från mängden – fransk design när den är som bäst!

Är Tec en bra husbil?

Varmt och gott. TEC och systerfabrikatet LMC är kända för att göra vinterdugliga husbilar. Runt de flesta möbler löper luftspalter där varmluft jagar bort kondens och kyla; i överskåpen är det inte lika väl förspänt. Spillvattentanken är isolerad och kan värmas vid behov.

Var tillverkas LMC husvagnar?

LMC har stått för kvalitet Made in Germany sedan 1955. Vi bygger ditt mobila hem med know-how, passion och största precision – så att du helt kan fokusera på de sköna semesterstunderna med din LMC.

Var tillverkas Home Car?

Home Car tillverkades i Belgien fram till 2008. Man tillverkade bilar från instegsklass upp till mellanklass, alkov och delintegrerade. Företaget ingick i Tirus Gruppen där även svenska Cabby ingick ihop med Chateau, Kip och Delta. I slutet av 2007 ställde Tirus Gruppen in betalningarna.

Var tillverkas MC Louis?

McLouis tillverkas av italienska Sea-gruppen som dessutom tillverkar en rad andra märken som Elnagh, Miller och Mobilvetta. Sea-gruppen är Europas tredje största koncern när det gäller fritidsfordon. McLouis huvudkvarter ligger mellan Florence och Sienna i Toscana i Italien.

Share this post