Populära

Hur flyger man till Gardasjon?

Hur flyger man till Gardasjön?

Oavsett var i Sverige du bor kan du åka till Gardasjön med flyg. Det går nämligen direktflyg från Skavsta, Arlanda, Göteborg och Kastrup till Bergamos flygplats (BGY). Från Bergamos flygplats är det 110 km till Gardasjön, och det tar bara cirka en timme med tåg, buss eller hyrbil.

Hur långt är det mellan Milano och Gardasjön?

Den genomsnittliga tiden att resa från Milano Centrale till Peschiera del Garda med tåg är 1h 23m, över ett avstånd på cirka 117 km. Det går normalt 30 tåg per dag som reser från Milano Centrale till Peschiera del Garda och biljetter börjar från 8 €.

När är bästa tiden att åka till Gardasjön?

Baserat på vädret är det bäst att åka till Italien från april till juni och från september till oktober, då temperaturen är mild.

Var ska man bo i Gardasjön?

– Vår rekommendation. Vår rekommendation blir att dela upp sin vistelse mellan Sirmione i söder och Malcesine i norr. Mysiga Sirmione vill man inte missa, men man vill inte bara bo i södra änden av Gardasjön. Malcesine är också väldigt mysigt och har många trevliga restauranger att välja bland.

Var i Italien ligger Gardasjön?

Gardasjön (italienska: Lago di Garda) eller Benacosjön (italienska: Lago di Benaco) är den största insjön i Italien. Den ligger i norra Italien ungefär halvvägs mellan Venedig och Milano i närheten av Verona. Sjön och dess närområden är kända för sina vinodlingar och som ett stort turistmål.

Vad gör man vid Gardasjön?

Populära aktiviteter Här finns det gott om cykelvägar och vandringsleder som tar dig till olika byar och vackra platser i området. Besöker man under sommaren så är sol och bad en av de mest populära aktiviteterna vid Gardasjön, samt olika båtturer och vattensporter.

Var ska man bo om man ska åka till Gardasjön?

I vilket distrikt ligger Gardasjön?

Var är bäst att bo vid Gardasjön?

Share this post