Populära

Hur fungerar St1-appen?

Hur fungerar St1-appen?

Det första du behöver göra är att ladda ner St1-Appen och registrera dig. Därefter kan du välja att ansöka om St1 Mastercard eller lägga till ett valfritt bank- eller kreditkort I appen. I dagsläget kan du lägga till valfritt bank- eller kreditkort. Börja med att klicka på ikonen ”Min info” längst ner I appen.

Kan man tanka med Swish?

Betala med mobilen Nu kan du lägga in ditt kort i appen och betala för både drivmedel, biltvätt och spolarvätska på pump, direkt i appen!

Var kan jag tanka med Shell kort?

Shell Privatkort/Shell Card Med ett Shell Card får du alltid rabatt på bensin, diesel och E85 när du tankar på våra bemannade Shellstationer. Dessutom kan du tanka på samtliga St1-stationer i Sverige och Finland.

Hur mycket pengar på kortet för att tanka?

Den nya standarden innebär att kortutgivande bank gör en reservation på 1500 kr när du betalar med kort vid pump på en drivmedelsstation. Har du mindre än 1500 kronor på kontot kan kortutgivande bank välja att reservera den summa du har tillgänglig på kortet istället.

Vad är CVV och CVC?

CVV står för Card Verification Value, medan CVC står för Card Verification Code. Det är i princip samma sak fast med två olika namn. Båda refererar till den tresiffriga koden på baksidan som endast finns där för säkerhets skull.

Vad är CVC-kod och CVV-kod?

Vad är CVC-kod/CVV-kod? Card Security Code, vanligtvis kallad CVV-kod (Visa) eller CVC-kod (Mastercard), är en tre- eller fyrsiffrig kod som nästan alltid är placerad på kortets baksida.*. Din CVC-kod är inte avläsbar i kortets magnetremsa vilket gör att om du kan uppge din CVC-kod när du handlar har du bevisligen det äkta kortet i din hand.

Vad är säkerhetsåtgärder på CVC-korten?

Säkerhetsåtgärder på korten. CVC-koden har i första hand till för att undvika kortbedrägeri, till exempel att någon kommer över ditt kortnummer för att sedan köpa olika saker i ditt namn. Säkerheten innan har inneburit en stor svart marknad för bankkort, där vem som helst har kunnat köpa någon annans bankkort för att sedan använda upp dennes

Share this post