Frågor

Vad kostar det att aka over bron?

Vad kostar det att åka över bron?

Pendla till Danmark via Öresundsbron med bil eller motorcykel. En enkel kontantbiljett kostar 540 SEK (2022) för en vanlig personbil i betalstation och kan köpas online för 495 SEK. Med ett så kallat Bropass (årsavgift 440 SEK) kostar resan över bron 235 SEK för en enkel resa.

Vad kostar det att köra över bron med Brobizz?

Om du kör över Øresundsbron tur/retur en gång varje år kan det löna sig att teckna ett BroPass-avtal. BroPass är ett rabattavtal som kostar 440 kr per år och innebär dessutom att du blir medlem i Club BroPass och får tips och rabatter på upplevelser i Danmark. BroPass-årsavgift: 440 SEK.

Vad kostar överfarten på Öresundsbron?

Priser Öresundsbron och priser Stora Bältbron. Med bil kostar Öresundsbron 565 kr enkel resa, medan Stora Bältbron är betydligt billigare och kostar ungefär 330 kr (240 DKK) för bil upp till 6 meter. Med släp eller husvagn, husbil över 6 meter, eller minibuss 6-9 meter, kostar överfarten på Öresundsbron 1130 kr.

Vad kostar bro bizz?

Ett BroPass-avtal kostar 325 kr om året för privatkunder. När du har anmält dig betalar du det årliga abonnemanget tills du själv säger upp det hos Øresundsbro Konsortiet.

Är BroPass och BroBizz samma sak?

Svaret är enkelt: BroPass är Øresundsbrons rabattavtal som alltid ger dig minst halva priset på dina turer över Øresundsbron. Brobizz är namnet på en betalningsförmedlare som kan förse dig med en bizz eller en nummerplåt med betalning för automatisk betalning vid bl. a. färjor, broar, betalstationer och parkering.

Vad är snabbtur över Øresundsbron?

En resa med personbil och bropass kommer att kosta 240 svenska kronor 2021, vilket är samma nivå som under 2020. Räknat i danska kronor stiger priset från 170 till 172 kronor. En snabbtur med bropass kommer att kosta 145 svenska kronor 2021, 4 kronor mindre än 2020.

Vad kostar överfarten Rödby Puttgarden?

Information om Rodby – Puttgarden Färja

Färjeförbindelse: Rodby – Puttgarden Färja
Restid: 45 minuter
Antal överfarter: 47 gånger om dagen
Säsong: året runt (januari-december)
Pris inkl. bil: från 40,00 €

Vad kostar Brobizz om året?

Om du planerar att åka över flera gånger på ett år, så lönar det sig att skaffa ett BroPass. Detta är ett rabattpass som kostar 440 SEK om året och ger fördelaktiga priser för dig som vill köra över Öresundsbron.

Share this post