Allmänning

Hur lang tid tar det att segla mellan Goteborg och Stockholm?

Hur lång tid tar det att segla mellan Göteborg och Stockholm?

Har räknat med att det liggdag minst en dag per destination. Ex: Angör Visby kl 15 dag 1. Jag vill ju helst göra resan bara lite för att testa mig själv och se om jag klarar av så mycket segling för en eventuellt långsegling till Västindien eller liknande om några år.

Kan man segla genom Sverige?

Högsäsong. Under högsäsongen håller kanalen öppet alla dagar kl. 9-18 och du reser i din egen takt. Slussa i 200 år gamla slussar, glid fram i fem knop och njut av att åka båt tvärs genom Sverige.

Hur lång tid tar det att segla från Malmö till Göteborg?

Från Landskrona till Göteborg är det i storleksordningen 115 sjömil. Om man har en snittfart på 4 knop betyder det ca 29 timmars nonstop segling, varav merparten på öppet hav i Kattegatt.

Hur många sjömil mellan Stockholm och Göteborg?

Det är väl ca 600 distansminuter Stockholm till Göteborg. Kör man i 15 knop så kommer man 720 distansminuter på två dygn om man kör dygnet runt.

Hur lång tid tar det att segla från Malmö till Stockholm?

360 sjömil (67 mil) från Lomma till Stockholm på 4 dagar.

Kan man segla i Göta kanal?

Att färdas med egen båt på Göta kanal är något av det mest avkopplande du kan göra. Du sitter vid rodret och uppslukas av de vackra omgivningarna. Båten glider rofyllt fram, skyddad från vind och vågor, i kanalens maxfart fem knop. Då och då kommer du till någon av de 58 slussarna.

Hur mycket kostar det att åka i Göta kanal?

Priser och bokning – Åk hela Göta kanal från 5 225 kr.

Hur många sjömil är det från Göteborg till Stockholm?

Det är väl ca 600 distansminuter Stockholm till Göteborg. Kör man i 15 knop så kommer man 720 distansminuter på två dygn om man kör dygnet runt. Nu finns det ju många olika saker som kan hända. Kör man i 10 timmar/dygn så borde sträckan klaras av på 5 dygn.

Share this post