Rekommendationer

Vad hande med Sergio Ramos?

Vad hände med Sergio Ramos?

Sergio Ramos lämnar Real Madrid efter 16 år men ny klubbadress är fortfarande inte löst. Tottenham förhandlar med alla och Dortmund ser över sin återköpsklausul av Alexander Isak.

Vilket lag ska Ramos börja i?

Sergio Ramos García, född den 30 mars 1986 i Camas i Sevilla, är en spansk professionell fotbollsspelare som spelar som försvarare för Paris Saint-Germain i Ligue 1….Sergio Ramos[redigera | redigera wikitext]

Personlig information
Klubb Paris Saint-Germain
Tröjnummer 4
Position Försvarare
Kontraktslut 30 juni 2023

Hur många röda kort har Ramos fått?

Men trots att dramatiken lyste med sin frånvaro drog backstjärnan Sergio Ramos på stopptid på sig sitt andra gula kort – och blev utvisad för 23:e gången i sin karriär i klubben. Av de röda korten har två kommit i spanska cupen, tre i Champions League och hela 18 i ligaspelet.

Varför spelar inte Ramos i PSG?

Men starten i Paris Saint-Germain har varit en mardröm för Sergio Ramos. Den 35-årige mittbacken anslöt från Real Madrid i somras, men har på grund av en vadskada ännu inte debuterat för sin nya arbetsgivare. Under året har Ramos opererats för en knäskada, en vadskada och en hälseneskada.

Vilken fotbollsspelare har fått mest röda kort?

Med en klar marginal är Real Madrids Sergio Ramos den mest utvisade spelaren. Backen har dragit på sig hela 17 utvisningar (7 direkt röda) de senaste tio säsongerna. Några av dem kan du se i klippet ovan.

Vilken mittback har gjort flest mål?

Rankning

# Spelare Mål
1 Josef Bican 948
2 Cristiano Ronaldo 825
3 Ferenc Puskás 808
4 Lionel Messi 788

Vilket lag spelar Ramos i 2021?

Karriär

Ligasäsong Matcher Lag
2021 – 2022 6 Paris S.G.
2020 – 2021 15 Real Madrid
2019 – 2020 35 Real Madrid
2018 – 2019 28 Real Madrid

Vilket lag ska Ramos byta till?

”Real Madrid CF låter meddela att i morgon den 17:e juni kl 12.30 så kommer vi hylla och ta farväl av vår kapten Sergio Ramos, med vår president Florentino Perez närvarande.” Den nu 35-årige Ramos har länkas med en flytt tillbaka till Sevilla, men även med Paris Saint-Germain och givetvis Manchester United.

Hur många röda kort har Zlatan fått?

Zlatan har, precis som Philippe Mexes, dragit på sig elva röda kort de senaste tio åren. Den 33-årige svensken har visats rött direkt sju gånger och fyra gånger har utvisningen kommit till genom två gula kort.

Share this post