Allmänning

Varfor gar inte Oresundstagen?

Varför går inte Öresundstågen?

Öresundstågen är inställda mellan Helsingborg och Göteborg på grund av ombyggnation av bangården i Varberg. Bussar ersätter. Tänk på att det tar längre tid att resa med buss än med tåg.

Hur mycket kostar det att komma in på Skansen?

Öppettider & Priser

Plats Öppettider Vuxen
Skansen-Akvariet 10:00 – 16:00 140:-
Lill-Skansen 10:00 – 15:00
Baltic Sea Science Center 10:00 – 15:00
Skansenbutiken vid huvudentrén 11:00 – 16:00

Hur köpa biljett Öresundståg?

När du ska resa till Danmark köper du biljett i vår app, här på hemsidan eller med betalkort i våra biljettautomater. Du kan även köpa biljett hos våra kundcenter och ombud. Glöm inte att ta med ID-kort när du ska resa till Danmark. Gränskontroller kan göras vid inresa till Danmark.

Måste man boka Öresundståg?

Biljetter behöver inte förbokas utan kan lösas direkt i en biljettautomat eller på ett annat försäljningsställe strax innan avfärd. Med några enkla knep går det faktiskt att spara hundralappar när du bokar din tågresa. Några av huvudreglerna är att vara flexibel med resedatum- och tid och att alltid boka tåg online.

Vad kostar det att gå in på Allsång på Skansen?

Detta tillfälle är kostnadsfritt för er, och ni bokar er biljett mot Ticketmasters serviceavgift. Har du bokat en biljett hoppas vi också att du dyker upp! Vad vore en allsång utan sin sjungande publik.

Hur lång tid behöver man på Skansen?

Skansen på en eller två timmar Skansen är stort och det kan vara svårt att välja vad man vill göra när tiden är begränsad.

Finns det toalett på Öresundståg?

Ombord finns en anpassad rullstolsplats med säkerhetsanordning. Vid rullstolsplatsen finns en väggtelefon om du behöver hjälp samt en rymlig toalett. I kupédelen som ligger i direkt anslutning till låggolvsdelen finns mer utrymme för rullstolar, rullatorer och andra hjälpmedel som kan användas i mån av plats.

Share this post