Allmänning

Vem skrev Tio tankar om?

Vem skrev Tio tankar om?

Bodil Jönsson blev först känd hos allmänheten för sin medverkan i teveprogrammet Fråga Lund. Det riktigt stora genombrottet kom med boken Tio tankar om tid i slutet av nittiotalet. Boken landade mitt i en stressad tidsanda, när alla pratade utbrändhet.

Vad är Bodil Jönsson Utbildad till?

Lunds Tekniska Högskola Kansliet1972
Lärarhögskolan i Malmö1968–1969Lunds Tekniska Högskola Kansliet1963
Bodil Jönsson/Utbildning

Hur många böcker har Ranelid skrivit?

Björn Ranelid föddes 1949 i Malmö och bor numera i Stockholm. Han började sitt yrkesliv som lärare i svenska och filosofi samtidigt som han spelade fotboll i Malmö FF. 1983 debuterade han med romanen Den överlevande trädgårdsmästaren och har sedan dess skrivit mer än trettio böcker.

Hur många böcker har Ranelid sålt?

Enligt Perssons anklagelser har Ranelid fått restupplagor av sina böcker och säljer cirka 4 000 exemplar av dem privat varje år.

Vad är tid bok?

Bodil Jönsson har sedan 90-talet blivit van att svara på frågor om tid. Boken ’Tio tankar om tid’ såldes i över 600.000 exemplar och kom att göra ett djupt avtryck i svenskarnas upplevelse av stress, livskvalitet och vad som är viktigt i livet.

Hur gammal är Ranelids fru?

I onsdagens avsnitt tar han tåget till Österlen och hälsar på hemma hos författaren Björn Ranelid, 67, som visar runt på gården där han bor tillsammans med hustrun Margareta Ranelid, 66..

Har Björn Ranelid barn?

Alexander Ranelid
Agnes RanelidDaniel RanelidAugust Ranelid
Björn Ranelid/Barn

Hur många böcker har GW Persson sålt?

Han ligger bakom GW Perssons 420-miljonersaffär – Resumé

Vad arbetade Ranelid under 80 talet?

Ranelid är en uppmärksammad kulturpersonlighet och föredragshållare, samt tidigare adjunkt i svenska, religionskunskap, matematik och filosofi 1977–1989.

Hur gammal är Margareta Ranelid?

Personligt. NAMN: Inger Margareta Nilsson Ranelid. ÅLDER: 64. FAMILJ: Maken Björn, 65, barnen Agnes, 37, och August, 28, och två barnbarn, ett bonusbarn och ett bonusbarnbarn.

Har Björn Ranelid varit med i Let’s dance?

Björn Ranelid tvingades i kväll lämna ”Let’s Dance”. – Roligare än att spela fotboll, säger han till Nöjesbladet. Han fick låga jurypoäng förra veckan men räddades kvar av tittarna. I kväll låg Björn Ranelid återigen sist efter juryns bedömning.

Hur mycket pengar har GW?

Leif GW Perssons svindlande månadslön Utslaget på tolv månader ger det en lön på 190 700 kronor, i månaden! Kriminologiprofessorn sitter även i styrelsen i två aktiebolag kopplade till sitt varumärke. Sedan 2020 har bolagen haft en omsättning på runt 42 miljoner kronor och vinsten landar på nästan 10 miljoner kronor.

Share this post