Populära

Hur mycket tjanar en Forvaltningsassistent?

Hur mycket tjänar en Förvaltningsassistent?

31 700 kronor. Medellönen är ett snitt mellan alla personers lön i yrket, alltså summan av alla löner delat med antalet personer.

Vad tjänar en biträdande förvaltare?

Marknadslönen 2022 för fastighetsförvaltare ligger mellan 37 000 och 54 000 kronor per månad. Sköter förvaltningen av byggnader och tillhörande markområden. Planerar underhåll, till exempel reparationer av olika slag och kan även vara ansvarig för fastighetens ekonomi.

Vad är en Förvaltningsassistent?

Vad gör en Förvaltningsassistent Med teknisk förvaltning menas planering av och ansvar för reparationer och underhåll, entreprenadupphandling, tillsyn av anläggningar, uppvärmning samt att städning och trädgårdsarbete sköts.

Hur mycket tjänar en uthyrare?

31 700 kronor. Medellönen är ett snitt mellan alla personers lön i yrket, alltså summan av alla löner delat med antalet personer. Till skillnad mot till exempel medianlön som är den lön som ligger i mitten av spannet.

Vad gör en biträdande förvaltare?

Centralt för rollen är att du har mycket samarbete och kontakt med kunder, kollegor och leverantörer. Du kommer att medverka i kundmöten, handlägga hyresgästanpassningar och verka för en god kunddialog.

Vad gör en kommersiell förvaltare?

Som kommersiell förvaltare är du kundansvarig och agerar kontaktperson gentemot dina hyresgäster i frågor som främst rör utveckling-, uthyrning- och förnyelsearbete med fokus på driftnetto och NKI.

Hur mycket tjänar en ekonomiassistent?

Marknadslön för Ekonomiassistent Marknadslönen för en ekonomiassistent ligger 2022 mellan 30 000 och 37 000 kronor per månad.

Vad gör en uthyrare?

Som uthyrare arbetar man med administration, kundkontakter och med fastigheter. Uthyrare hjälper kunder att hitta lokaler eller lägenheter efter deras behov. Uthyrarens jobb är att hitta objekt för kunder där de trivs och hjälpa företag att hitta passande lokaler så att företagen kan utvecklas vidare.

Vad gör en biträdande fastighetsförvaltare?

Varför fastighetsförvaltning?

Vilka är då fördelarna av god fastighetsförvaltning? För många fastighetsägare är dessa tjänster A och O för att byggnaden ska hållas i fint skick och upprätthålla sitt värde, samtidigt som den typ av verksamhet som bedrivs i byggnaden kan flyta på så smidigt som möjligt.

Share this post