Allmänning

Hur mycket vatten gar at vid hogtryckstvatt?

Hur mycket vatten går åt vid högtryckstvätt?

Koppla in vattenslangen i en högtryckstvätt Den gamla vattenslangen har ett tryck på cirka 4 bar och sprutar ut 3 500 liter vatten i timmen, vilket motsvarar närmare 17-18 fyllda badkar, medan högtryckstvätten med ett tryck på 100 bar enbart använder 400 liter i timmen, vilket motsvarar 2 badkar.

Hur bra är Biltemas högtryckstvätt?

Biltemas högtryckstvätt hade också lamast vattenstråle. På en femgradig skala fick den betyget tre för sin tvättkraft, medan Kärchers modell fick full pott. Detta trots att Biltema anger ett maxtryck som är högre än Kärchers.

Hur mycket rengöringsmedel behöver du till 5 liter vatten?

För vanlig rengöring används 7-14 g/ liter och för intesiv rengöring används 21 g/ liter. Använd 7-14 g / liter vatten.

Hur kopplar man in en högtryckstvätt?

Du kopplar in din vanliga trädgårdsslang in i högtryckstvättens huvudenhet. Vattnet pressas ut genom ett munstycke i en koncentrerad stråle och spolar bort smuts och till exempel mossa.

Varför högtryckstvätt?

Högtryckstvätten är husägarens bästa vän när det kommer till rengöring utomhus. Med en högtryckstvätt kan du snabbt rengöra stora ytor och få bort ingrodd smuts från terrassen och utemöblerna, spola av bilar och cyklar, fräscha upp marksten eller ta bort mossa från berghällar.

Vilken adapter till Biltema högtryckstvätt?

Kränzle (utvändig M22 gäng) passar även Alcon, Biltema. KEW en äldre modell numera Nilfisk, passar även Stihl, Alto, Gerni och Husqvarna. Lavor passar även Biltema, Hamron, Cocraft.

Hur bra är Biltemas högtalare?

Med 4 tummare får man inte ha för höga förväntningar, Biltemas dyrare högtalare kan låta helt okej med rätt förusätningar. Precis, tyvärr är det storleken i dörren som är 4, och det finns ingen annan plats att sätta fler, då det bara är en liten hytt.

Kan högtryckstvätt suga vatten?

Sugslangen passar till Kärchers högtryckstvättar K4 – K7 samt K2 Battery och gör det möjligt att suga upp vatten från alternativa källor så som tunnor och hinkar. Slangen är fri från ftalater och PVC och är upp till 90% återvinningsbar. Kommer i ett miljövänligt emballage.

Share this post