Trendig

Vad ar Fragskrot?

Vad är Fragskrot?

Fragskrot är kanske ett nytt begrepp för vissa. Frag är järnskrot med andra metaller vidhäftade; det vill säga ett komplext material med flera olika metallsorter som kommer att behöva fragmenteras för att kunna sorteras. Våra förråd och garage är ofta fulla av just fragskrot.

Vad får man för aluminiumskrot?

Ett generellt riktpris för aluminiumskrot är 7-14 SEK+ /kg. OBS! Detta är endast ett riktpris baserat på mätningar och iakttagelser från marknaden under de senaste åren.

Hur mycket pengar får man för metallskrot?

Sälj metallskrot till rätt pris – Recycla….Skrotpriser Metaller 2022.

Metalltyp Skrotpris
Koppar 50-70 kr/kg
Kopparkabel 20-40 kr/kg
Mässing 30-50 kr/kg
Rostfritt 10-20 kr/kg

Vad är värdet på järnskrot?

Ett riktpris för järnskrot är 2-4 SEK/kg. OBS! Detta är endast ett riktpris baserat på iakttagelser från marknaden under de senaste åren och priset varierar mellan olika skrotköpare.

Vad räknas som Blandskrot?

Följande får vara med i Blandskroten: DVS. är det lite trä,plast eller liknande på så får vikten inte överstig 10%. Cyklar, Harvar, ventilationstrummor, stängsel, m.m. är inga problem.

Vad får man för skrot?

Skrot är föremål av metall, ibland även av annat material (till exempel glas, gummi, sten), som anses vara obrukbara för ursprungligen avsedd användning och har kasserats.

Hur mycket pengar får man för 1 kg koppar?

Vi hjälper er helt kostnadsfritt att få priser på kopparskrot och andra metaller….Kopparpris.

Material Pris
Koppar 50-70 SEK/KG
Elektrolyt 50-80 SEK/KG
Kopparkabel 20-40 SEK/KG

Var lämna aluminium?

Om du inte har kunskapen, tiden eller intresset av detta kan du lämna in ditt aluminium som det är till oss på Lantz Järn & Metall så hjälper vi till att separera och återvinna det rätt sätt.

Hur mycket får man sälja skrot för utan att skatta?

Enligt 52 kap 2 § IL ska den skatteskyldige endast ta upp inkomst av försäljning av personliga tillgångar till beskattning till den del inkomsten för beskattningsåret sammanlagt överstiger 50 000 kronor.

Share this post