Frågor

Hur vattentat ar en klocka?

Hur vattentät är en klocka?

3 ATM eller 30 meter innebär att klockan är stänkskyddad. 5 ATM eller 50 meter innebär att klockan tål snabba dopp och går att duscha med. 10 ATM eller 100 meter innebär att klockan går att bada eller simma med. 20 ATM eller 200 meter innebär att klockan klarar fridykning och snorkling.

Kan man duscha med Garmin?

Om du vill ta det för ett dopp (och du kan) har Garmin slog det med en 5ATM vattentät rating – vilket gör det säkert för en dusch och ett dopp upp till 50 meters djup.

Är min klocka vattentät?

Vad innebär det att klockan är vattentät/vattenskyddad? Alla klockor är olika känsliga mot vatten. Det finns därför oftast en märkning på klockan som talar om hur tålig den är. För att kunna bada med klockan rekommenderar vi att den är märkt med 100 m (10 ATM).

Vad menas med 5ATM?

– 3ATM./30 meters/ 100 fot (vattenbeständig / vattentät). Beständig mot regn och vattenstänk. – 5ATM./50 meters/ 160 fot (vattentät) Lämplig för duscha eller simning, om det inte finns några stora temperaturskillnader.

Vad menas med vattentät?

Vattentät kan bland annat beskrivas som ”som inte släpper igenom vatten”. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av vattentät samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Är Garmin S62 vattentät?

Garmin Approach S62 Approach S62 är en golfklocka som passar både för vattenhinder och puttinggreener. Den är vattentät upp till 50 meter och kommer med en simövervakningsprofil för poolen med statistik som genomsnittligt tempo och antal slag.

Är Garmin vattentät?

Garmin Forerunner 245 är vattentät till 50 meter djup. detaljer: Inbyggd GPS. Navigering via GPS, GLONASS och GALILEO.

Vad betyder vattentät 5 ATM?

– 3ATM./30 meters/ 100 fot (vattenbeständig / vattentät). Beständig mot regn och vattenstänk. – 5ATM./50 meters/ 160 fot (vattentät) Lämplig för duscha eller simning, om det inte finns några stora temperaturskillnader. Oanvändbar för dykning och snorkling med tryckluft.

Hur mycket är 5 ATM?

Vattenklassningsdefinitioner

Vattenklassning Definition
3 ATM Klarar tryck som motsvarar ett djup på 30 meter
5 ATM, Swim Klarar tryck som motsvarar ett djup på 50 meter
10 ATM Klarar tryck som motsvarar ett djup på 100 meter
Dyk (upp till 11 ATM) Testad mot standarden EN13319 för dykning

Share this post