Allmänning

Hur lang tid tar det for ett simkort att aktiveras?

Hur lång tid tar det för ett simkort att aktiveras?

Aktiveringen utav ett SIM-kort ska inte ta mer än 10-15 minuter vanligtvis.

Varför aktiveras inte mitt SIM-kort?

Ditt nya SIM-kort aktiveras automatiskt efter att du satt in det i din mobil. Har ditt nya SIM-kort inte kommit igång inom 15 minuter, prova att starta om mobilen. Om du inte sätter in det nya SIM-kortet i en mobil inom 30 dagar från att du fått det kommer det sluta att fungera, och du måste beställa ett nytt.

Hur aktiverar jag mitt SIM-kort?

När du vill aktivera ditt sim-kort gör du det genom att sätta det i din mobil, modem, router, surfplatta eller dator. Sim-kortet aktiveras automatiskt när det placeras i sim-kortsfacket i din enhet.

Hur lång tid tar det att få simkort?

Det skickas ett mikro-sim till din folkbokföringsadress inom 2-3 arbetsdagar. Det befintliga simkortet stängs av först när du har aktiverat ditt nya simkort. Ett mikro-simkort är kostnadsfritt att beställa första gången.

När får jag mitt sim-kort?

SIM-kortet skickas med A-post och det brukar ta mellan 2-4 arbetsdagar innan det kommer fram.

Kan sim-kort gå sönder?

SIM-kortet är inte trasigt. När du byter till en ny telefon, kan SIM-kortet som använts tidigare vara gammalt och inte fungera som det ska. Eftersom SIM-kortet är förbrukningsbart kan det vara så att det har blivit utslitet om det använts för länge.

Hur mycket kostar ett nytt simkort?

Själva simkortet är helt gratis. Det du behöver betala för är det kontantkort eller abonnemang du väljer. Du kan även köpa ett startpaket med simkort i butiker och hos återförsäljare, men då behöver du i regel betala för det.

Kan man aktivera ett gammalt SIM-kort?

Om det är så att abonnemanget som du hade tidigare är avslutat, kan vi dessvärre inte återaktivera det SIM-kortet utan då behöver du göra en ny beställning och få ett nytt SIM-kort från oss.

Kan man få nytt simkort direkt i butik?

Hej, ett nytt sim-kort är kostnadsfritt och kan absolut hämtas i 3butiken. Går ni in där kommer ni få den hjälp ni behöver för att komma igång!

Var hittar jag mitt Simkortsnummer?

SIM-kortsnumret kan du hitta på baksidan av brickan du fick SIM-kortet i, alternativt kan du kontakta oss så plockar vi fram det.

  • simkort.
  • simkortsnummer.

Share this post